За какво ни е това евро? Ясно се вижда, че доларът го превъзхожда по всички показатели.
Въпреки всичките каши на чичо Дончо. Но ние и сега сме зле, защото сме вързани към еврото.![]()
За какво ни е това евро? Ясно се вижда, че доларът го превъзхожда по всички показатели.
Въпреки всичките каши на чичо Дончо. Но ние и сега сме зле, защото сме вързани към еврото.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ясно пийнал си. Бе ти явно работиш нощна смяна...............................................ОБ ЕЩАНО ......................................
Е значи приемайте смело Еврото. БКП обеща. Следва рубриката .......Спазено..
Друг въпрос тук ще се усмиля да задам към БКП. Защо Англия се държеше за Паунда и не прие Ешрото? Това не мога да си обясня.
Пазач, някъде. Днес от американските нощи, се вихриш.
Пич, пречиш ми да търгувам. И за крива слива не ставаш.
Нито логиката ти, нито знанията ти.
Повече няма да ти отговарям.
За последно. Че си неук.
Великобритания си има британската общност.
Сега ще плаща годишно глобална митническа такса на ЕС 200-30 милиарда. За да и влизат стоките, без мито.
Но само фактът, че големите банки си изнасят централните офиси, трябва да ти говори много. Но едва ли.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (3)
За Англия,що така или инак,не знам,но знам че разликата между Англия и България е меко казано огромна,и решенията на Англия едва ли могат да важат за България...............................................ОБ ЕЩАНО ......................................
Е значи приемайте смело Еврото. БКП обеща. Следва рубриката .......Спазено..
Друг въпрос тук ще се усмиля да задам към БКП. Защо Англия се държеше за Паунда и не прие Ешрото? Това не мога да си обясня.
Skp (10-01-2018)
Ами какво да ти обяснявам пък на теб много умния като не знаеш каква е часовата разлика между Северна Америка и България. Щом ми говориш за нощ. Ама както и да е. Швеция, Чехия, Полша. Дания и т.н. са в ЕС,но си запазиха валутите. Норвегия пък не щат и да чувае за ЕС щото е много хубаво. Дали не са си направили сметката Англичаните за тези 200-300 милиарда,а?Ясно пийнал си. Бе ти явно работиш нощна смяна.
Пазач, някъде. Днес от американските нощи, се вихриш.
Пич, пречиш ми да търгувам. И за крива слива не ставаш.
Нито логиката ти, нито знанията ти.
Повече няма да ти отговарям.
За последно. Че си неук.
Великобритания си има британската общност.
Сега ще плаща годишно глобална митническа такса на ЕС 200-30 милиарда. За да и влизат стоките, без мито.
Но само фактът, че големите банки си изнасят централните офиси, трябва да ти говори много. Но едва ли.
"Англия няма вечни врагове или вечни приятели, а само вечни интереси"
Ама както и да е и аз смятам да спирам да се занимавам стеб. Много ми пада нивото. Времето ще покаже кой крив кой прав.
http://m.dir.bg/dnes/news/26769902
Последна редакция от ndimitrov73 : 11-01-2018 на 04:35
Нерегистриран (2)
дано но не ми се вярва
Горанов: Кандидатстваме за еврото до юни
Най-вероятно ще кандидатстваме за чакалнята на еврозоната през първите шест месеца на настоящата година, обяви финансовият министър Владислав Горанов.
Говорителка на финансово министерство потвърди, че става въпрос за подаване на молба за присъединяване към ERM-2 през първата половина на 2018 година.
pablo (11-01-2018), Нерегистриран (1)
Това ще повишили доходите или само ценитедано но не ми се вярва
Най-вероятно ще кандидатстваме за чакалнята на еврозоната през първите шест месеца на настоящата година, обяви финансовият министър Владислав Горанов.
Говорителка на финансово министерство потвърди, че става въпрос за подаване на молба за присъединяване към ERM-2 през първата половина на 2018 година.
Предполагам само цените![]()
Нерегистриран (2)
И кво,за нас последствията какви ще са,нищо добро не очаквам от тая работа.дано но не ми се вярва
Нерегистриран (1)
Нерегистриран (1)
Ще се усетите Вие ама късно. Само БКП реве тука ЕС та ЕС голчям фен на ЕС се оказа. Иначе всички нации реваха като преминаваха на евро. Нали се сещате как ще се оперелят цените на стоките и услугите и как работните заплати. Ще испъшкате ама после ще видим. Времето ще покаже. Най-вече съжалявам пенсионерите предстой още един пладнешки обир с тази операция. Хайде да е на хайрлия. Аз ще гледам само отстрани. Като се пооправят нещата пък може и да се върна в бащината къща знаели човек.
П.С.
Първоначално написано от Пеньо Пенев
/поетът с ватенката/Когато цъфнат теменугите
и работите тръгнат зле,
еби им майката на другите
и гледай ти да си добре.
Еби им майката на другите
и в себе си утеха намери.
И ако в себе си утеха не намериш,
еби си майката и ти!
И още от Пеньо Пенев, официалната версияЩе се усетите Вие ама късно. Само БКП реве тука ЕС та ЕС голчям фен на ЕС се оказа. Иначе всички нации реваха като преминаваха на евро. Нали се сещате как ще се оперелят цените на стоките и услугите и как работните заплати. Ще испъшкате ама после ще видим. Времето ще покаже. Най-вече съжалявам пенсионерите предстой още един пладнешки обир с тази операция. Хайде да е на хайрлия. Аз ще гледам само отстрани. Като се пооправят нещата пък може и да се върна в бащината къща знаели човек.
П.С.
"човекът е човек когато е на път"
оригиналът "човекът е човек когато е напит"
Напит не значи пиян, за да е напит човек значи не е жаден, но това е вследствие че не е гладен!