Тъй де тъй, все си е по друго да послъгват с по два три пипса при вход и изход от сделката ,а пък ко случайно забравят да те излъжат :
Боже, къф кеф било в промеждутъците![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
НЕ ТЪ Е СРАМ ..... ТОЛКО ВРЕМЕ
А честит празник...и старите на патерици
Притеснихме се бре .... питах преди време за тебе, ма ми казаха, че си стар и я рекох, че знам и затва искам да съм сигурен, че си здрав![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ходих малко Лелинград да са лекувам сега в почивка ,писна ми от форекс![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Петерсбург в Руско ли имаш впредвид? .................................................. ......
----------
Разбрах, не е Руско,.................................................. .... ама що му викат така - Лелинград?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щот много лелички ходят там
п.п. мен ме обърка с тез названия![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
изтичащите за днес опци, доста скромно
EUR / USD
1.2850
1.2920
1.2925
1.3010
USD / JPY
100,25
100,75
101
101,75
малко информация за ползване
Futures market speculative positioning data from the CFTC as of the close on Tuesday, May 28:
EUR net short 85K vs short 81K prior
JPY net short 100Kvs short 95K prior
GBP net short 75K vs short 77K prior
AUD net short 42K vs short 32K prior
CAD net short 33K vs short 34K prior
NZD net long 14K vs long 18K prior
CHF net short 29K vs short 20K prior
Dollar Index net long 46K vs 46K prior