Покрай сагата с meme акциите и убединяването на дребни играчи срещу фондовете, в разни социални мрежи се чуха и призиви за доги койна, от сорта нека го направим "нещо". Общо взето пълна измищльотина е това и пародия, но не пречи са се направят пари ако хванеш правилният момент.)
) Е то какво по-различно правян ония от ОПЕК примерно на тяхните сбирки....
Или ФЕД или всяка друга сбирщина от меме-чички-и-лелки)
Само дето не винаги е за ДОГЕ-то)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой пробвал ли е defipulse>>>earn income? Доста добри лихви дават месечно, някой ако го е пробвал, ако може да каже позитивите и негативите?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Големите се притесняват, че цялата финансова система е изложена на риск.
Явно губенето на пари хич не им се отразява добре.
Goldman and Interactive Brokers Execs Claim Wallstreetbets Trend Could 'Take Down the System'
https://news.bitcoin.com/goldman-and...wn-the-system/
Замислял съм се да инвестирам в ADA (Cardano), но там лихвата е около 5%, за разлика от тези тук (налични са във Kraken), които дават 12%.
И в двата случая се затварят пари на много волатилни пазари, а и с малка сума почти няма смисъл. Това е годишна лихва или между $50 и $120 на година за $1000. Възможно е цената да падне драстично и тогава лихвата няма как да покрие загубите.
ADA е в самото начало на покачването на цената. Над 70% от всички койни са "стейкнати" като вероятно са купени под $0.10. Предполага се, че цената ще расте от текущите $0,43 поне до $1-3. Който се е включил навреме е спечелил. За другите опции по 12% според мен щом са листнати в Kraken няма проблем - лихвата се изплаща седмично, но никой не знае на къде ще поеме цената на криптовалутата.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Това маркираното всеки, дето е тръгнал да се занимава с криптота трябва да го е прочел и наизустил....Замислял съм се да инвестирам в ADA (Cardano), но там лихвата е около 5%, за разлика от тези тук (налични са във Kraken), които дават 12%.
Прикачен файл 9524
И в двата случая се затварят пари на много волатилни пазари, а и с малка сума почти няма смисъл. Това е годишна лихва или между $50 и $120 на година за $1000. Възможно е цената да падне драстично и тогава лихвата няма как да покрие загубите.
ADA е в самото начало на покачването на цената. Над 70% от всички койни са "стейкнати" като вероятно са купени под $0.10. Предполага се, че цената ще расте от текущите $0,43 поне до $1-3. Който се е включил навреме е спечелил. За другите опции по 12% според мен щом са листнати в Kraken няма проблем - лихвата се изплаща седмично, но никой не знае на къде ще поеме цената на криптовалутата.
И с това думата "трябва" в спекулата се изчерпва от съдържание.
И оттам нататък да си взема решения съобразно вложения обем)
Колеги имате наблюдение към някое по евтина криптовалута с добро бъдещо покачване. Разбира се знам че има риск но биткойна стана почти невъзможен за закупуване и ми се ще да си купя малко монети но нямам представа от коя криптовалута да бъдат?![]()
Както писах малко по-горе аз съм почитател на Cardano. В челната десетка е, лимитирана валута е, скоро се очаква да бъде една от най-децентрализираните. Един от създателите на Ethereum - Чарлз Хоскинсън е основно действащо лице в проекта, защитени са от хард форкове - правят си ги сами и скоро предстоят два. Всяка една новина ще покачва цената, а за февруари и март има планирани събития. В момента една ADA e $0.43, но до края на март вероятно вече ще е $1-3. Всичко зависи дали няма да има срив в цената на биткойн, но ако всичко върви по план и ги листнат в Coinbase може и да минат $3. В момента основната борса, където се търгува ADA е Кракен. Ако биткойн стигне и се задържи около $50К, вероятно 1 ETH ще струва около $5000, а 1 ADA около $3-5.
В никакъв случай това не е финансов съвет. Лично аз влагам в ADA само дребните суми, които изкарам от форекс.
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Интересно ще разгледам и ще се поинтересувам за тази валута. Определено това което си написал звучи доста добре така че защо да не пробвам .Както писах малко по-горе аз съм почитател на Cardano. В челната десетка е, лимитирана валута е, скоро се очаква да бъде една от най-децентрализираните. Един от създателите на Ethereum - Чарлз Хоскинсън е основно действащо лице в проекта, защитени са от хард форкове - правят си ги сами и скоро предстоят два. Всяка една новина ще покачва цената, а за февруари и март има планирани събития. В момента една ADA e $0.43, но до края на март вероятно вече ще е $1-3. Всичко зависи дали няма да има срив в цената на биткойн, но ако всичко върви по план и ги листнат в Coinbase може и да минат $3. В момента основната борса, където се търгува ADA е Кракен. Ако биткойн стигне и се задържи около $50К, вероятно 1 ETH ще струва около $5000, а 1 ADA около $3-5.
В никакъв случай това не е финансов съвет. Лично аз влагам в ADA само дребните суми, които изкарам от форекс.
Прикачен файл 9526
Въпреки всички неуредици около рипъл, аз бих заложил на него.
Според мен технологията на рипъла е коренно различна от технологиите на всички останали криптовалути и е най-перспективна.
Обаче понеже има някои юридически проблеми около рипъла напоследък е възможно и да е грешно моето мнение.
Другото крипто, което бих избрал е трон - за това нямам сериозни мотиви, само шесто чувство за наличен потенциал.
Мнението ми по никакаъв начин да не се приема за финансов съвет и да не се правят инвестиции само на база моето мнение.
За инвестиционна схема трябва да се има предвид и някакъв план, а не само еднократна покупка - ако вместо нагоре тръгне надоле да се закупува още. Понеже по принцип идващо от нищото желание за инвестиция в нещо обикновено е предпоставка за закупуване на връхт даже и нещото по принцип да си заслужава закупуването.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.