днес Рипъла добре дръпна 0.61 $ и вече е 2-ри.
https://coinmarketcap.com/ .
днес Рипъла добре дръпна 0.61 $ и вече е 2-ри.
https://coinmarketcap.com/ .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (30-09-2018), presptc (30-09-2018), kypa (30-09-2018), звездоброец (01-10-2018), borkooo_pz (01-10-2018)
Било е за кратко. Сега отново е 3-ти по пазарна капитализация. Въпрос на време е обаче да се затвърди на втората позиция.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (30-09-2018), nikolay_diankov_1982 (30-09-2018), звездоброец (01-10-2018), borkooo_pz (01-10-2018)
Някакви нови звезди трябва да се гледат да изгреят. Ако ще има нов ъп с помпанье за цялото хойн трябва да има някакъв нов етап на развитие, структурни иновации някакви, че да върви пропагандата покрай манипулацията.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
nikolay_diankov_1982 (30-09-2018), звездоброец (01-10-2018), borkooo_pz (01-10-2018)
СКРЪБНА ВЕСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Откраднаха ми 17 Monero. Не знам как е станало, но днес след като си проверих локалния портфейл (не го бях проверявал от 2-3 месеца) и с ужас установих, че баланса му е НУЛА МОНЕРО.
Койните са крадени на два транша - единия път преди около месец, когато портфейла е бил занулен, но после е имало нови транзакции в него, и втория път вчера, когато за втори път е бил занулен. Говорим за най-засекретената криптовалута, която се намира в Топ 10 именно защото досега се смяташе, че нейното Security е на възможно най-високото ниво.
Ха кажете ми сега как човек да вярва в криптовалутите и как да инвестира в тях?
звездоброец (01-10-2018), minkov (01-10-2018), Нерегистриран (2), borkooo_pz (01-10-2018), Marin (01-10-2018), presptc (01-10-2018), kypa (02-11-2018)
щом един програмист като Матеев отрича криптото.. значи за мен като трейдър сигнала е яко сел.. само да дойде новия бонус..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
minkov (01-10-2018), borkooo_pz (01-10-2018), Marin (01-10-2018), hanuman (06-10-2018), kypa (02-11-2018)
Ами досега си мислех, че софтуера на криптовалутите е сигурен, защото е публичен и много програмисти са го проверявали за грешки. Истината обаче се оказа, че е точно обратната. Хиляди хакери по света също го разглеждат този софтуер, и търсят бъгове в него или някакви недомислици, които да им помогнат да го разбият. И при Монеро-то се е случило точно това - намерен е начин кода да бъде разбит и да бъдат откраднати огромен брой койни от нищо неподозиращите собственици. За съжаление и аз съм в списъка на пострадалите.
И сега не мога да не си задам въпроса КОЯ ЛИ ЩЕ Е СЛЕДВАЩАТА РАЗБИТА КРИПТОВАЛУТА?
minkov (01-10-2018), звездоброец (01-10-2018), borkooo_pz (01-10-2018), Marin (01-10-2018), presptc (01-10-2018), Нерегистриран (1), hanuman (06-10-2018), kypa (02-11-2018)
Криптото е точно толкова сигурно, колкото и парите ти в портфейла.СКРЪБНА ВЕСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Откраднаха ми 17 Monero. Не знам как е станало, но днес след като си проверих локалния портфейл (не го бях проверявал от 2-3 месеца) и с ужас установих, че баланса му е НУЛА МОНЕРО.
Койните са крадени на два транша - единия път преди около месец, когато портфейла е бил занулен, но после е имало нови транзакции в него, и втория път вчера, когато за втори път е бил занулен. Говорим за най-засекретената криптовалута, която се намира в Топ 10 именно защото досега се смяташе, че нейното Security е на възможно най-високото ниво.
И двете се крадат непрекъснато.
Ако ти откраднат портфейла с левове/долари/евро или каквото и да е друго значи ли, че не трябва да вярваш в съответната валута?
звездоброец (01-10-2018), borkooo_pz (01-10-2018), Marin (01-10-2018), presptc (01-10-2018), hanuman (06-10-2018), kypa (02-11-2018)
Точно така, но криптото се съхранява в трезора (блокчейна) и изглежда някой се е сдобил с ключ за всички сейфове, което би трябвало да е невъзможно от математическа гледна точка.
звездоброец (01-10-2018), minkov (01-10-2018), borkooo_pz (01-10-2018), Marin (01-10-2018), presptc (01-10-2018), kypa (02-11-2018)
Изненада?СКРЪБНА ВЕСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Крипто валутите никога не са имали висок инвестиционен рейтинг!
Не знам изобщо как може да се говори за сигурност.
Те на този етап са си чисто спекулативен и високо рисков инструмент със неясно бъдеще.
Само като напиша във търсачките "stolen monero" или "stolen crypto" и ми излизат стотици сайтове и форуми където хората се оплакват че са станали жертви на хакери и са им източили балансите. Това се отнася и за всички криптоси.
Според неофициални данни само за 2018г. са откраднати крипто валути на стойност над 1.1 милиарда долара. Ако се направи една статистика от 2010г до сега сигурно са изгорели минимум 3-4 милиарда.
Риск печели, риск губи.
Mateev (01-10-2018), звездоброец (01-10-2018), Нерегистриран (6), minkov (01-10-2018), borkooo_pz (01-10-2018), Marin (01-10-2018), presptc (01-10-2018), hanuman (06-10-2018), kypa (02-11-2018)
Любимия ми пример до вчера беше следния:
Ако Господ превърне в компютри веществото на 1 милиард вселени като нашата, всяка от които има по 200-300 милиарда галактики с по 100-200 милиарда звездни системи, то тогава за около 1 милиард години ще може да намери Private Key, същия като моя, и с този Private Key ще може да ми открадне койните. Хакерите обаче се оказаха по-добри дори и от Господ, защото успяха да решат същата задача само за 1-2 години време.
Днес вече си мисля точно обратното:
Въпрос на време е всяка една криптовалута да бъде разбита, и койните на хората да бъдат откраднати анонимно и непроследимо. За вас не знам, но аз вече поставих кръст на криптовалутите.
alphaomega (01-10-2018), minkov (01-10-2018), Нерегистриран (5), borkooo_pz (01-10-2018), Marin (01-10-2018), presptc (01-10-2018), kypa (02-11-2018)