За да може да се правят и нови и нови пари, а после ги забравят криптотата и те потъват, докато не останат 3-4 основни.
minkov (25-07-2018), borkooo_pz (25-07-2018), kypa (25-07-2018), Нерегистриран (1)
Между другото скрила са пуснали опция за закупуване на криптовалути директно през скрила.
Могат да се купуват биткойни, етери, лайткойни и биткойнкеш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (25-07-2018), kypa (25-07-2018), Нерегистриран (1), nikolay_diankov_1982 (18-09-2018)
Проверих Skrill-а и наистина с него могат да се купуват BTC, BCH, ETH, и LTC. Дори го пробвах, като си купих 1 LTC. И дотам .......
Сега ми показва в баланса, че го имам този 1 LTC, но с него НИЩО НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ. Просто си стои там и ми се усмихва, но не ми предлага никакви действия, освен обратно да го продам за долари. Прегледах целия сайт 10 пъти и не открих никакъв начин да си го изпратя този LTC на външен портфейл.
Така че към днешна дата това с криптовалутите при Skrill е ЕДНА ГОЛЯМА ИЗМАМА. Можеш да си ги купиш, като жертваш 1.5% комисионна, но след това нищо не можеш да направиш с тях.
Между другото операциите по обмен се извършват светкавично, което означава, че Skrill не прави никакви реални външни покупко-продажби на криптовалута. Просто върти някакви си числа в компютрите си, което означава, че се изживява като брокер, но с огромен спред и комисионна. За всеки случай купих и 0.03 биткойна за 250$, за да видя дали в следващите 2-3 дена няма да мога да ги продам на печалба, за да си избия разходите за този експеримент.
Последна редакция от Mateev : 26-07-2018 на 01:28
А то самите криптовалути нали са виртуални числа. Някой да е виждал на живо криптовалута? Банкнота или монета. Защото аз не съм виждал такива неща.Между другото операциите по обмен се извършват светкавично, което означава, че Skrill не прави никакви реални външни покупко-продажби на криптовалута. Просто върти някакви си числа в компютрите си, което означава, че се изживява като брокер, но с огромен спред и комисионна.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (26-07-2018)
Ех, Матеев старо куче да те учим на хватки, правиш си чейндж в скрила, купуваш и продаваш, скрила не съм го гледала, но революта, който ползвам, ми го чейнджа на борсова цена без да влизам в платформа и без комисионна и паричките си седят при мен по всяко време разполагам с тях в каквата валута или крипто искам..
Ще го видя у скрила как е .
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
А дали не може някак да се пращат хойни от някъде отвън към Скрила?
Иначе Виза някакви дебитни карти в основните хойни бяха замислили, може да има нещо общо с инициативата на Скрила.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Могат бе, що да не могат.
Ама само биткойни. Като отидеш на внасяне на средства и те пита от кредитна карта, банков превод или други и като отидещ на други имат биткойн.
Ама не знам дали като си ги преведеш си остават биткойни или ти ги обменя в долари, щото не съм го пробвал
От революта картата ми е виза, като можеш да получаваш койни, може да пращаш койни от виртуалния портфейл, а с картата теглиш валутата на страната където си.
Но койните са само за премиум акаунти, обикновените мисля че нямаха.
Сигурно и с изпращането ще е нещо подобно. Да се прехвърлят хойни някъде да е записано като вид теглене тоест.
Ама и аз нямам зор да го пробвам.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Като изпращаш пращаш в каквото искаш на получателя и той го получава в такова, а парите дето ги имаш може във всеки един момент да си ги превалутираш и да си ги обръщаш в койни и обратно, става на момента.
Аз я взех с друга цел и впоследствие открих тез екстри като се зарових по приложението.
А скрила един път ме одраха 2.5 % като прехвърлих едни пари в нея.
Предпочитам я щото няма такси като плащаш тук за разлика от скрила.
Скрила въобще смятам да го махам и без това само бонусарката ми остана на него.
Последния път кат оплатих в еконт една поръчка с него и ме удруса 6 лв такса на плащане 42лв - много ме дразнят вече