Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търси сигнали на по-големи графики, щом не разполагаш с много време .................................................. .................................................. ......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
създават ми усещане за невежество
![]()
Ахам, особено откакто от тази година минах само на м5, супер по-добре е. Тотално изоставих м1 и тиковите. Че преди ми беше натоварено, а сега си е айляк
Извода е, че ако нещо не върви лесно, значи се прави грешно![]()
Има ли смисъл да пускам цитати? Ако не си спомняш само...Не куца ве, кога съм казал, че куца ?
Мисля по всички стандарти месеци наред без губеща сделка е бая добреИ кой е казал, че техниката ми е перфектна
Защото за това стана въпрос, след като го оправи тепърва ще стигне до истинската работа.Кажи, защо на новобранеца му даваш акъли от чисто техническата част ?
Пич, аз също се хващам на мисълта сега, че постепенно преминавам на М5!!! Бах мааму...
Много адреналин взе да ми идва М1 и тиковата - дядо съм вече - требе да се пазим![]()
Ма нали психологията била най-напред, не техниката ?
Нямам месеци без губеща сделка![]()
Но 20 печеливши без загуба, а с затворени на нула сделки, да
----------
Е пак бива, аз след почти 6 години се усетих
Ma не заради адреналина, ми щото просто ми е бавна реакцията. Иначе вчера като видях м1 на дакса, то сигнали уникални, а на м5 нямах ни един. Обаче пък и еврото и паунда си дадоха много доволно вечерта след клоуза на Лондон![]()
Олег, защо не пробваш без рогите напред във всяка ситуация, което е типично за младежда при липсата определен експириънс....
Приложи малко логика и открий къде е грешката и защо перфектните тестове не излизат наживо.Първоначално написано от Oleg
Ахам, особено откакто от тази година минах само на м5, супер по-добре е.
Айде пакОбясни за новобранеца. Стига се занимава с мен
Обясни защо му е да се занимава с техническата част, нали всяка система печели, само ако разбираш от психология.