мен ме накара самата жажда за развитие а е и интересно как се покачват и понижават пипсовете, но гледах като цяло моя по голям брат какво правише и успяваше някак си![]()
мен ме накара самата жажда за развитие а е и интересно как се покачват и понижават пипсовете, но гледах като цяло моя по голям брат какво правише и успяваше някак си![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
щом той е успял и ти мож да успеешдаже по-добре от него
само требе книжки повечко да се четат и да се киризят много графиките
![]()
е тука има за без пари: http://forex-warez.com/Free%20Download/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ang_bs (24-02-2014)
и аз горе-долу по същата причинасамо че при мене прасетата и кравите ми бяха началници
а доматите - само отдалече ги гледах как се клатят по дансинга
![]()
L1914 (22-02-2014)
Аз пък нещо ми върви в градината![]()
![]()
мъ както викаш ку нямаш мерак ...и не ти доставя удоволствие не съ занимавай
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Еее имам бивш колега тук начи, доста трейдъри са бивши овчари! И аз така започнах.Аз започнах да се занимавам с форекс, защото ми омръзна да доя овцете, да риня на прасето и кравите, да поливам доматите и да копам краставиците
.................................................. ..................![]()
Е,то и аз не ти говоря за такова нещо ..... а за няколко корена домат + още нещо да допълни салатата![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
L1914 (22-02-2014)
Благодарности за линка. Вече е в любими отметки. Харесах си Benjamin Van Vliet - Building Automated Trading Systems C++.NET. Пожелавам си успех!![]()