Започнах преди около година и половина да търгувам, иначе се обучавах 3 месеца как и какво да гледам...
На въпроса защо?: Винаги са ми били интересни пазарите и търгувията...
Започнах преди около година и половина да търгувам, иначе се обучавах 3 месеца как и какво да гледам...
На въпроса защо?: Винаги са ми били интересни пазарите и търгувията...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз започнах преди няколко месеца, а защо....защото така реших! Просто се случи! И сега се чета като първокласник!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
и аз от около 2 години по-сериозно се занимавам.. и колкото повече навлизам в материята, толкова повече ми се влошават резултатите.. първите месеци най-печелих..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Значи не трябва да навлизаш толкова сериозно и да го даваш по "неглиже" или по-простичко така да се каже![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Можеш ли да си спомниш какво е било по-рано и да се върнеш назад?![]()
Започнах скоро............. Искам да изкарам някой лев за кеф...................
От части си спомням , че проучвах с месеци графиката и създавах системки на базата на статистиката, които не ми даваха сигурност и след дълъг период се отказах. Исках да науча поведението на цената и да се нагаждам според нея , а не да извършвам роботизирани действия на базата на статистика. В един момент намерих това което ми трябваше и го превърнах в мое призвание![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Еее недей така, тогава си имал късмета на начинаещия...не е гаранция , че ще продължи дълго той!