тука няма почивка....и на мене много често ми се случва да се занимавам доста през събота и неделя или да чета някоя книга или да правя анализи и тн...
тука няма почивка....и на мене много често ми се случва да се занимавам доста през събота и неделя или да чета някоя книга или да правя анализи и тн...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Лека, ще ми е интересно да видя дали ще изкараш логика и каква, анализа от друга гледна точка, извън моята, ще ми е полезна![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (15-07-2012)
Това е нещо друго.Надявам се да се ориентираш и ще очаквам коментар по сделкитеhttp://dox.bg/files/dw?a=de83497a20
Я виж дали има цена с време на отваряне и цена с време на затваряне. Това е много объркано.
Това само пише доколкото разбирам на каква цена са затворени.
----------
Логика винаги може да се изкара.
Но въпроса е аз какво мога да извлеча от твоите сделки, затова и те питам.
Защото когато съответните сделки са пласирани добре, то няма значение от метода защото ще съвпадат. Така, че дали си използвал индикатори, фибота, чист ПА или нещо друго, то входовете ще съвпадат.
п.п. сетих се. Така е картинката. Първо е ордер на отваряне и после на затваряне. Екстра е. Ще се оправя от тук нататък![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (15-07-2012)
draganov.t, хаха при мен е същото, събота и неделя си правя ревю на всичко, което съм направил през седмицата, правя си дневник и после гледам къде съм сбъркал и къде не и имали някакъв модел на грешките и гледам да ги поправям, когато правя сделки винаги правя снимки при отваряне и затваряне, за да се вижда ясно какви решения съм взел, много е важно това, ако човек иска да постига успехи...
hanuman (15-07-2012)
Прегледах ти сделките. Заблудил съм се, че са от две седмици.
Като брой са малко.
Но ако изкараш до края на месеца без поне да преполовиш резултата ще е чист късмет
Особено тази ти сделка в еврото е много зле.
Имаш две-три сделки които са само колкото да кажеш, че си влязъл и излязъл. Опитвал си да контриш ли не знам, но не е добре.
Ако позволиш после ще кача картинки с входовете и изходите, да видят останалите защо твърдя така.
Иначе системата ти като гледам входовете, са по индикатори. С подходящ мънимениджмънт ще стане напредък. Но при сегашните ти действия си обречен
----------
draganov.t, хаха при мен е същото, събота и неделя си правя ревю на всичко, което съм направил през седмицата, правя си дневник и после гледам къде съм сбъркал и къде не и имали някакъв модел на грешките и гледам да ги поправям, когато правя сделки винаги правя снимки при отваряне и затваряне, за да се вижда ясно какви решения съм взел, много е важно това, ако човек иска да постига успехи...
legalize_it, можеш ли да кажеш от твоята система колко пипса профит имаш средно на месец ? Ясно е че ще варират доста, но ако имаш извадка за май-юни например, дай някакви детайли.
И като дроудаун също. Брой поредни на минус и колко пипса са.
RyMu (15-07-2012)
Олег, дай нещо и от теб да видим, много обичаш да ги разцъкваш на другите нещата и да ги коментираш, а твоите защо тъй усърдно криеш.
Novak,
няма да ти отговори малък грийди - нали си в игнор-листата му ...аз те цинтирам но съм там преди теб
виж някой друг ако те цитира дето все още не е в игнор-листата може да те прочете но да отговори...едва ли![]()
Мерси за коментара. Всъщност сделките са от 2 седмици. Не съм крил, че влизам в сделки по индикатори, даже описах и какви индикатори използвам. Позволявам ти да сложиш картинка и да коментираш по нея, не съм съгласен, че съм обречен, а още по-малко, че сделката ми с еврото е грешка, даже напротив (времето ще покаже и всеки си има право на мнение и виждане по въпроса).Прегледах ти сделките. Заблудил съм се, че са от две седмици.
Като брой са малко.
Но ако изкараш до края на месеца без поне да преполовиш резултата ще е чист късмет
Особено тази ти сделка в еврото е много зле.
Имаш две-три сделки които са само колкото да кажеш, че си влязъл и излязъл. Опитвал си да контриш ли не знам, но не е добре.
Ако позволиш после ще кача картинки с входовете и изходите, да видят останалите защо твърдя така.
Иначе системата ти като гледам входовете, са по индикатори. С подходящ мънимениджмънт ще стане напредък. Но при сегашните ти действия си обречен[COLOR="Silver"]
----------
Наясно съм, че няма да ми отговори, но пък като зададе въпрос докато не му отговорят не мирясва, а на него като му се зададе въпрос - се скатава.
Както и виждането му, че той нямал нужда да споделя,ами ок не споделяй, ама защо настояваш другите да го правят и да ти отговарят.
Това поведение- аз като питам да ми се отговоря, ама мен като ме питат- ако ми е кеф не го одобрявам и докато не си го промени- ще се заяждам с него до дупка.
Умре да коментира чуждите търговии, а неговата си я крие- що ли - да не се окаже, че е само теоретик.Пък и възрастта дава предимството на социалния опит- който ми говори- че в 99 % от случаите подозираме другите в това, което ние правим.
Дотук само съм разбрала, че е що годе добре теоретически подготвен, и то със доста забележки от моята камбанария, ама да не издребнявам дотам.
МоляМерси за коментара. Всъщност сделките са от 2 седмици. Не съм крил, че влизам в сделки по индикатори, даже описах и какви индикатори използвам. Позволявам ти да сложиш картинка и да коментираш по нея, не съм съгласен, че съм обречен, а още по-малко, че сделката ми с еврото е грешка, даже напротив (времето ще покаже и всеки си има право на мнение и виждане по въпроса).
Две седмици ако броиш двете сделки в дакс и злато които си ги чакал 3 дни за златото и 1 ден за дакса, откъдето първоначално си дръпнал. Но активната търговия е през следващата една.
Не съм казал, че си крил. Затова те питах какво използваш. Нищо лошо не казвам.
А дали си съгласен, времето ще покаже.
Сделката ти в еврото е отишла на минус 80, не е отишла на минус 20.
Напълно възможно е да излезе, но това не е достатъчно. Не става да пуснеш ордер и да решиш, че "все някога ще излезе".
Останалите ти сделки са в интврвал до 2 часа. Тази в еврото си я оставил от срядата още.
Както и да е. Една сделка не е кой знае какво.
Сделките в дакса като риск добре си ги улучил. Въпреки, че от към момент на входовете доста куцат, но не е проблем. Както казах, дроудауна им е нисък.
След две седмици, ако тогава свършва конксура ще видим какво ще стане. Дано спечелиш
Ти искаше коментар и аз ти го дадох. Да не решиш сега, че те нападам![]()