Хора пак много се разводни темата.
Аз по образование съм елетротехник и съм мебелист по професия, занимавам се също и със застраховане.
Хайде сега следващите а се представят.
Хора пак много се разводни темата.
Аз по образование съм елетротехник и съм мебелист по професия, занимавам се също и със застраховане.
Хайде сега следващите а се представят.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Е, аз съм физик - приложна физика, но имам право и да преподавам...
През годините съм бил и лабораторен физик в БАН, но и мениджър в руска фирма за търговия със суровини, собственик на кабелна ТВ мрежа в Пазарджик и Люлин, режисьор на пулт в БНТ, инсталатор на сателитни антени във Видеомакс, търговски мениджър в Мобиком, директор на фирма за дистрибуция на компютърни компоненти, както и шофьор на такси, портиер в хотел, охрана на склад, технически ръдоводител на старчески дом...дали нещо пропуснах
Сега се занимавам само с форекс и май така ще да бъде по-нататък, ако е рекъл Господ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ехее човек ти си минал през супер много професии! Респект!Е, аз съм физик - приложна физика, но имам право и да преподавам...
През годините съм бил и лабораторен физик в БАН, но и мениджър в руска фирма за търговия със суровини, собственик на кабелна ТВ мрежа в Пазарджик и Люлин, режисьор на пулт в БНТ, инсталатор на сателитни антени във Видеомакс, търговски мениджър в Мобиком, директор на фирма за дистрибуция на компютърни компоненти, както и шофьор на такси, портиер в хотел, охрана на склад, технически ръдоводител на старчески дом...дали нещо пропуснах
Сега се занимавам само с форекс и май така ще да бъде по-нататък, ако е рекъл Господ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А,към момента.Като какъв се самоопределяш.От,какво се изхранваш?
Като, какъв се събуждаш сутрин и същият ли си лягаш вечер?
А,да-аз съм кръчмар от 22г.Майната и на дипломата.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
е недей така. Дипломата си е от значение. Може повечето хора да не работят това за което са учили, но никога не се знае.
Много хора работят това, което малко или много са принудени да работаят, но и много хора не работят това което искат, понеже първите вече за заели мястото на вторите