GeorgiRR, Корекция, обърках те, при индикаторите се копира файла, не в експертите. А другия в папката с шаблоните.
Извинявай!
Qosmo, сега го качих да го видя и аз.
Да не изостана от прогреса.![]()
GeorgiRR, Корекция, обърках те, при индикаторите се копира файла, не в експертите. А другия в папката с шаблоните.
Извинявай!
Qosmo, сега го качих да го видя и аз.
Да не изостана от прогреса.![]()
Последна редакция от Emil Enchev : 04-07-2012 на 19:18
Като обърнах повечко внимание в пазар като днешния бая пара може да се направи.
Продаваш наобратно или купуваш при докосване на линията.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Затова ли спря с форексфакторито той? Там преди имаше доста интересни системки - явно си му е хоби![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В един друг форум бяха пуснали на едно демо ,търговия с пробиви на дневна, без стопове ,с ливъридж 1/1-2 , мисля че Филипс беше оператора.
Е няма да търгувам с подобно чудо, ако ще турско да стане.
Сори Qosmo, нищо лично към теб.
Докато рових да я разглеждам тази стратегия попаднах на поредното ЕА, което ти слага стоп и таргет, но освен това има и опция да ти смята обема според риска и стопа. Сега ще го пусна при индикаторите.
Индикатора си работи супер ето един пример
Аз гепих на евройената и паундйената по 10 пипа и си стана перфектно.
Лично смятам че като не е волативен пазара като днес може да се прилага наобратно стратегията и то с добър успех,
особенно между 12:00-15:00 ч. Преди и след това ми се вижда че с добър успех може да се търсят пробивите, макар че голямото куче си знае кокала
----------
Аз лично на такъв експерт немога да се доверя, всичко става след оглед и лична преценка, как , с колко ще се бухна в пазара.Е няма да търгувам с подобно чудо, ако ще турско да стане.
Докато рових да я разглеждам тази стратегия попаднах на поредното ЕА, което ти слага стоп и таргет, но освен това има и опция да ти смята обема според риска и стопа. Сега ще го пусна при индикаторите.
Много важен е момента който само човек може да си прецени. все пак благодарско Емо за експерта, нека сверим часовниците.![]()
Е няма да търгувам с подобно чудо, ако ще турско да стане.
Emil Enchev, Като не ти харесва няма ядове
за това е форума да се пускат разни неща на който му харесват да ги пробва
----------
Индикатора си работи супер ето един пример
Аз гепих на евройената и паундйената по 10 пипа и си стана перфектно.
Лично смятам че като не е волативен пазара като днес може да се прилага наобратно стратегията и то с добър успех,
особенно между 12:00-15:00 ч. Преди и след това ми се вижда че с добър успех може да се търсят пробивите, макар че голямото куче си знае кокала
----------
Аз лично на такъв експерт немога да се доверя, всичко става след оглед и лична преценка, как , с колко ще се бухна в пазара.
Много важен е момента който само човек може да си прецени. все пак благодарско Емо за експерта, нека сверим часовниците.
pesho, И аз го гледах днес добри пари щеше да направи
ще го пробвам аз лично на реал и ще се прецени дали става за нещо
С малко преправяне ще стане. Аз лично от доста време тествам една стратегия която при волативен пазар ги разцепвах и после почна да гърми само стопове,
сега я играя наобратно и съм много доволен. Мисля, че и с тази ще направя така, поне докато е такъв пазара. На картинката ясно се вижда това играеш по правиллата и те гепят еврейте, играеш наобратно ти си човека. Имам мерак и ме се вижда че може да донесе $$$$ този индикатор, така че го подлагам на тестове от утре и ще споделя![]()
С малко преправяне ще стане. Аз лично от доста време тествам една стратегия която при волативен пазар ги разцепвах и после почна да гърми само стопове,
сега я играя наобратно и съм много доволен. Мисля, че и с тази ще направя така, поне докато е такъв пазара. На картинката ясно се вижда това играеш по правиллата и те гепят еврейте, играеш наобратно ти си човека. Имам мерак и ме се вижда че може да донесе $$$$ този индикатор, така че го подлагам на тестове от утре и ще споделя
pesho, Пусни тая стратегия дето гърми да я видя
аз пробвам всичко имам над 300 в архива
трябва да се тестват нещата не се знае от къде ще изскочи заека![]()
Това е експерт който един приятел ми го даде преди време.В трендов пазар къпи яко, а в пазар като тоя взема стопове мъжката, затова го играя наобратно и съм доволен. Слагам го на демо със стандартните настройки и като пусне сел аз пускам бай или обратното слагам стоп 15-20 пипа , а профита стига и до 80-100 пипа , обикновенно затварям на части и като позицията е +30 п слагам стоп нула и плаващ стоп 30п. Двойките на който го ползвам са eur/usd, eur/jpy, gbp/usd, gbp/jpy. Най често като видя към 20-30 пипа и се омитам.