• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Форекс Брокери
    • Кой брокер да избера?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Кой брокер да избера?

+ Отговор в тема
    Страница 16 от 23 ПървиПърви Предишно ... 6 14 15 16 17 18 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 151 до 160 от общо 230
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 16-09-2022 12:11 #151 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      RedCafe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      RedCafe не е на линия
      Прохождащ
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      RedCafe е по пътя на славата Аватара на RedCafe
      Начислени плащания
      0.90 USD
      Благодарности
      0
      Благодарили са му 19 Пъти в
      4 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Здравейте имам въпрос, кои брокери са доказа ли се вече във времето, приемат големи депозити и изплащат печалбите коректно, когато се пусне заявка, както и цялата сума без проблем ?

Единствено знам Адмирал Маркет, чувал съм за нея от приятели и познати, случайно да знаете други подобни които да не и отстъпват ?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

2. Следните 2 потребители изказват благодарности на RedCafe за полезния пост:

Нерегистриран (1), kypa (26-09-2022)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 16-09-2022 12:16 #152 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 605 Пъти в
      2 614 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от RedCafe Виж мнението
      Здравейте имам въпрос, кои брокери са доказа ли се вече във времето, приемат големи депозити и изплащат печалбите коректно, когато се пусне заявка, както и цялата сума без проблем ?

Единствено знам Адмирал Маркет, чувал съм за нея от приятели и познати, случайно да знаете други подобни които да не и отстъпват ?
      За регулирани брокери е нормално да си изплащат печалбите навреме, няма значение кой е брокера. Особено в България регулацията е на високо равнище. За Елана, Карол и Варчев също съм чувал, че си изплащат всичко навреме без проблеми, само че има един минус. Като търгуваш с брокери от България, те са вързани с НАП и те следят данъчните.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

5. Следните 2 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

minkov (16-09-2022), kypa (26-09-2022)

6. 21-09-2022 13:45 #153 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      RedCafe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      RedCafe не е на линия
      Прохождащ
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      0.90 USD
      Благодарности
      0
      4 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Zagorka Виж мнението
      За регулирани брокери е нормално да си изплащат печалбите навреме, няма значение кой е брокера. Особено в България регулацията е на високо равнище. За Елана, Карол и Варчев също съм чувал, че си изплащат всичко навреме без проблеми, само че има един минус. Като търгуваш с брокери от България, те са вързани с НАП и те следят данъчните.
      Благодаря за информацията, а да ви попитам за регулирани брокери извън БГ, които да бъдат доказани и коректни с клиентите, може ли да ми споделиш някой ?

Казаха ми този брокер - thinkmarkets, има ли някой добри впечатления от него ?

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

7. Следните 3 потребители изказват благодарности на RedCafe за полезния пост:

Нерегистриран (1), Novak (21-09-2022), kypa (26-09-2022)

8. 21-09-2022 14:22 #154 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от RedCafe Виж мнението
      Благодаря за информацията, а да ви попитам за регулирани брокери извън БГ, които да бъдат доказани и коректни с клиентите, може ли да ми споделиш някой ?

Казаха ми този брокер - thinkmarkets, има ли някой добри впечатления от него ?
      Think markets са частично базирани в БГ, макар и това да е малко известно.
      БенчМарк също са ок като български брокер. Като най-добри чужди бих ти препоръчал Darwinex . Activtrades също ок те да UK брокер, като бекофисът им е в БГ.
      За Адмирал нищо хубаво не съм чул и не мога да кажа.

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

9. Следните 6 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (21-09-2022), Нерегистриран (3), Novak (21-09-2022), kypa (26-09-2022)

10. 21-09-2022 16:11 #155 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      RedCafe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      RedCafe не е на линия
      Прохождащ
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      0.90 USD
      Благодарности
      0
      4 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Think markets са частично базирани в БГ, макар и това да е малко известно.
      БенчМарк също са ок като български брокер. Като най-добри чужди бих ти препоръчал Darwinex . Activtrades също ок те да UK брокер, като бекофисът им е в БГ.
      За Адмирал нищо хубаво не съм чул и не мога да кажа.
      Благодаря за бързия отговор
      Да попитам между Think markets и Activtrades коя по надеждната ( парите предполагам не остават в БГ банка или ? )
      Тази за първи път е чувам Darwinex но май нямай Бг съпорт, според мен е плюс ако има

ако случайно знаете и други подобни, но и добре, с радост ще им обърна внимание, още веднъж Благодаря
      Последна редакция от RedCafe : 21-09-2022 на 16:18

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

11. Следните 6 потребители изказват благодарности на RedCafe за полезния пост:

Нерегистриран (5), kypa (26-09-2022)

12. 21-09-2022 18:06 #156 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Ето, че научих нови неща - 2 брокера, които не съм чувала .
      Актив съм търгувала преди и ги зарязах, имаха някакво ограничение, че не може да изтеглиш повече пари на един път, от колкото си захранил по сметка, пък някакви врътки правих да си дръпна парите. Това поне преди 3-4 години, та може и да не е актуално инфото, другото което ме дразнеше при тях беше голямото нощно разширяване на спреда за обиране на стопове. Не обичам така, все нещо да ме изненадва, да трябва да си говоря със съпорт, да се обяснявам, да ми отнема време. Сещам се, че май имаха и такса входящ превод при захранване на акаунта, не помня начина покойто съм захранвала, но ме беше впечатлило, досега само при още един брокер съм срещала подобно нещо. И пак казвам инфото ми е доста старо, добре е да каже някой който реално търгува с тях в момента, защото нещата постоянно се променят. За мен добрият брокер е този, с който не се налага да си говоря или ако се наложи съпорта да е на ниво и бързо да ти реши проблема.
      За адмирала и аз като K_W ще кажа, но пак спомени от преди много време.
      По въпроса за съпорта мога да похваля домакина на форума с годините много израснаха в това отношение, макар че пак зависи на кой ще попаднеш.
      По въпроса за декларирането на доходите, аз си ги декларирам и си плащам данъците, вече стана много нисък прага, при който искат деклариране на произход на парите, а и за мен не си струва спестяването от данъци на нивото, на което съм аз. Недай си боже да ме споходи проблем - адвокатите и данъчничете, ще ми вземат в пъти повече от данъчните, та за себе си така съм преценила, всяка жаба си знае гьола.

K_W, ще съм благодарна да дадеш инфо от първа ръка за Darwinex за нас мързеливите да четем сайтове.
      [SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

13. Следните 8 потребители изказват благодарности на Novak за полезния пост:

Нерегистриран (5), КинО (21-09-2022), minkov (22-09-2022), kypa (26-09-2022)

14. 21-09-2022 18:11 #157 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      K_W, ще съм благодарна да дадеш инфо от първа ръка за Darwinex, за нас мързеливите да четем.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

15. Следният потребител изказва благодарност на Novak за полезния пост:

kypa (26-09-2022)

16. 22-09-2022 11:13 #158 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      K_W, ще съм благодарна да дадеш инфо от първа ръка за Darwinex, за нас мързеливите да четем.
      В последните години използвам основно Darwinex, общо взето са един от най-сигурните и истински брокери. До сравнително скоро дори нямаха лиценз за маркет мейкър и изнасях 100% от поръчките, в последствие минаха към малко по ефективен хибриден модел и изнасят само нетна експозиция. Общо взето се стремят да привличат печеливши трейдъри и да осигурят добри и условия за търговия.

Чрез тях ако искаш може легално да управляваш чужди пари като имат асет мениджмънт платформа където всяка стратегия се коства като нещо подобно на ETF. Казва се Darwin, и всеки може да създаде такава като си импорт е историята от друг брокер или търгува месец два с нов акаунт про тях.
      Имат и месечно състезание при което всеки месец дават 10 000 000E които се разпределят между първите в класирането 150 участници. Получаваш ги за 6 месеца след което ако им печалба взимаш дял. Има доста детайли не е много лесно да се изкарат пари, но който му е интересно да си проучва детайли. Аз досега съм взел към 500 000 за управление през различни периоди. Можеш да участваш в тези схеми или не нищо допълнително не струва или коства.

Ако си трейдър с трак рекърд дават и отстъпки в комисионните

Недостатъците
      Съпорта е само по мейл има и телефон но е само за спешни случаи свързани със технически проблем. Не са много бързи в отговорите, тегленето обикновено отнема поне 2 дни, от заявка до банковата сметка . Разходите по теглене се поемат от трейдъри по захранване от тях. Реклами почти не правят и затова не са особено познати. Съпорт на БГ няма.

Всичките недостатъци произлизат от това, че са оптимизирали и минимизирали всички разходи тъй като печелят основно от комисионните, не от загубите на клиентите и се стремят да са максимално коректни.

Activ имат БГ съпорт и БГ банкова сметка. 100% маркет мейкър са. Think markets не съм сигурен, но съпорта са Българи така че все трябва да може и на Бг да се разбереш. Не мога да кажа много за изпълнение и тн. Ползвал съм най вече Activ имало е изцепки от време на време, но нищо което ме откаже от тях тотално.

Като цяло не се предоверявам на никой

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

17. Следните 21 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (22-09-2022), Нерегистриран (16), REDA (22-09-2022), КинО (22-09-2022), jssj (22-09-2022), kypa (26-09-2022)

18. 22-09-2022 12:47 #159 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      Благодаря за изчерпателния отговор.

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

19. Следните 4 потребители изказват благодарности на Novak за полезния пост:

Нерегистриран (2), K_W (24-09-2022), kypa (26-09-2022)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 23-09-2022 10:36 #160 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 875 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Може би е по-добре да се избягват изцяло бг брокерите, аз съм бил на 3 досега и мисля че повече няма да се върна. Вярно е че на теория можеш да си търсиш правата по-лесно, но на практика ако се налага да си търсиш правита регулярно, то брокера така или иначе е за смяна. Отделно в общия случай започне ли печеленето започват малко по помалко да се случва странни неща, които изглеждат уж нормални, но преди да не са се случвали.
      Не на последно място има чужди брокери с по-добри условия от тукашните, както и разбира се потенциално много повече перспектива за работа в нормално големи мащаби. Търгуването при чужд брокер има и някои други предимства, но няма да ги изброявам по разбиераеми причини...

Печелете пари, без да напускате дома си.

22. Следните 3 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

minkov (23-09-2022), kypa (26-09-2022), Нерегистриран (1)

+ Отговор в тема
    Страница 16 от 23 ПървиПърви Предишно ... 6 14 15 16 17 18 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс Брокери   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти