Здравейте.Нов съм в тази сфера и искам да разбера кой е най-добрия брокер за момента за да се насоча към него ?
Здравейте.Нов съм в тази сфера и искам да разбера кой е най-добрия брокер за момента за да се насоча към него ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (24-11-2017), borkooo_pz (24-11-2017), kypa (24-11-2017), Нерегистриран (1)
Здравей
Искаш да кажеш кой Брокер е по-малко зъл от другите ли ?
ми за мен ИнстаФорекс е най-добрия вариант, защото има фиксиран спред и множество бонуси, каквито няма никъде другаде.
Успех с избора колега
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (24-11-2017), borkooo_pz (24-11-2017), kypa (24-11-2017), Далия Стефанова (19-02-2021), Нерегистриран (1)
КинО (24-11-2017), borkooo_pz (24-11-2017), kypa (24-11-2017), lyubo (24-11-2017), daniwin (24-11-2017), Далия Стефанова (19-02-2021)
Язе брокерите на два вида ги деля - тез дето само прибират депозити и тез дето от време на време дават по някой Бонбонукс. Тез вторите ако може да минат за добри като сравним сумите дето дават Хазяина може да се приеме за най-добрия.
Иначе има състезания тук-таме - като за новобранци е един от най-удачните варианти. В ЕвроФинанс към момента има състезание с почти гарантирани награди.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
lyubo (24-11-2017), minkov (24-11-2017), borkooo_pz (24-11-2017), Далия Стефанова (19-02-2021)
верно е !!!аз преди десетина години спечелих едно състезание в булброкерс мисля че беше вече но странното е че пазя една химикалка която е на стс финанси а тя е от този първи спечелен от мен конкурс .та ако не бях спечелил сигурно още 1-2 години щях да се туткам да сложа ли 6 лева или да не сложа в сметка .друга истина която мога да споделя с брокерите е че хората не разбират наистина какво е търговията с валута било то с ливеридж или не .а от началото на развитието на дейността са минали много години!не ми харесва също и форумите които правят та за бога те са само за хептен новобранци и то на форум по 3-5 човека я си отворят сметка я не.
офисът им беше в Лозенец така че г-н Матеев да сподели след продажбата или преди нея е случката
Последна редакция от Alex1977 : 24-11-2017 на 19:54
borkooo_pz (24-11-2017)
Аз пък гледам : плащат ли без проблем с Булброкъсъм от самото и начало .
Не съм сменявала брокер ,отворих втора при Бенча ,и те са коректни при плащането - никога не съм имала проблем и с двата за изплащане .Е ,Бенча много разчекват спреда ,докато при Булброкърс това го няма ,всичко е фиксирано
Alex1977 (24-11-2017)
ох аз ако ти кажа къде имам сметки ще питаш къде нямам стс,варчев,инста,елана,бенч марк,делтасток,карол е на бфб ,популярна каса беше на бфб докато не закриха търговията ,еврофинанс ,дукаскопи пффф сигурно са само това и да намекна че в някой от тях нямам по 1 сметкаАз пък гледам : плащат ли без проблем с Булброкъсъм от самото и начало .
Не съм сменявала брокер ,отворих втора при Бенча ,и те са коректни при плащането - никога не съм имала проблем и с двата за изплащане .Е ,Бенча много разчекват спреда ,докато при Булброкърс това го няма ,всичко е фиксирано
borkooo_pz (24-11-2017), minkov (24-11-2017)
,на мен ми идват много !!!!!!!
А имам и бонусарката в ИнстатаА и на Бенча рядко се занимавам ,оставила съм я на сина .
Добре,така да задавам въпроса. Кой брокер е най-малко зъл ?
п.с. Нека да не се отдалечаваме от темата.