Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
оооо не знаеш на хубаво тяло как изглежда!!!проблема е не в дрехата а в пълнежа!!!!изпъкват гърди оформя рамена вижда се мускулатура по добре е от сако и тумбак повервай!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
lyubo (24-11-2017), borkooo_pz (25-11-2017)
Разгледай и този MP3, MP4 Player - 8 GB само за 15 лв. идеален за подарък https://www.olx.bg/ad/mp3-mp4-player...a-ID6ryc0.html
Има много екстри, никои плеър няма камера за клипове и снимки + 2.8 TFT LCD touchscreen дисплей и радио.
Аз си ги купих на скоро на ръка от човека, живее в София и съм много доволен за тази му цена.
Защо да не ти вярвам, та аз съм атлетичен от години и знам. Дори сега съм с фино пуловерче, но е само за вкъщи, за на вън си трябва спортно трико и подобно.оооо не знаеш на хубаво тяло как изглежда!!!проблема е не в дрехата а в пълнежа!!!!изпъкват гърди оформя рамена вижда се мускулатура по добре е от сако и тумбак повервай!!!
![]()
Последна редакция от lyubo : 24-11-2017 на 23:50
aaangelll (24-11-2017), Alex1977 (24-11-2017), borkooo_pz (25-11-2017)
е това не е финно а е за зимата дебело!!!прави още по голем обем едно си е 40 друго 43 нали????знаеш за какво говоря надявам с ????Разгледай и този MP3, MP4 Player - 8 GB само за 15 лв. идеален за подарък https://www.olx.bg/ad/mp3-mp4-player...a-ID6ryc0.html
Има много екстри, никои плеър няма камера за клипове и снимки + 2.8 TFT LCD touchscreen дисплей и радио.
Аз си ги купих на скоро на ръка от човека, живее в София и съм много доволен за тази му цена.
Защо да не ти вярвам, та аз съм атлетичен от години и знам. Дори сега съм с фино пуловерче, но е само за вкъщи, за на вън си трябва спортно трико и подобно.
![]()
lyubo (25-11-2017), Fafa (25-11-2017), borkooo_pz (25-11-2017)
ако е за обиколката на ... си трябва още сантиметри, зависи и колко сме високи, но още см. и сила е желателно.е това не е финно а е за зимата дебело!!!прави още по голем обем едно си е 40 друго 43 нали????
Аз на тези с подплънките на саката и подобни им се пресмивам, защото са се само заблудили, че изглеждайки измамно са нещо, а трябват истинска жизненост и сила. Спорта е за здраве и след това за красота, то просто в здравето е красотата.
borkooo_pz (25-11-2017)
Колеги, след Вашия диалог се сещам за нашата поговорка "на хубавото конче и скъсаното чулче му ходи".ако е за обиколката на ... си трябва още сантиметри, зависи и колко сме високи, но още см. и сила е желателно.
Аз на тези с подплънките на саката и подобни им се пресмивам, защото са се само заблудили, че изглеждайки измамно са нещо, а трябват истинска жизненост и сила. Спорта е за здраве и след това за красота, то просто в здравето е красотата.
Fafa (25-11-2017), borkooo_pz (25-11-2017), lyubo (25-11-2017)
Икономията майка на мизерията
Виж... да козметика бих пазарувала онлайн... но за дрехи все имам чувството че няма да ми оцелят номера или качеството на материята ще е различно от това което виждам на картинка...то зависи и от сайта де...
Mного от козметиката която ползвам не се продава тук, а с дрехите, като си познава номера и марката не е проблем, ако не ти стане или не ти хареса обратно и това е
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
borkooo_pz (25-11-2017), L1914 (25-11-2017), lyubo (25-11-2017)
https://petel.bg/Samo-i-edinstveno-v...ya-mol__238988 - "Най-черният петък" е във Варна! Директно видео от угасналия мол![]()
lyubo (25-11-2017), borkooo_pz (25-11-2017), kypa (26-11-2017)
Аз за мен ще си купувам, а не за подарък.
Плаща се ДДС и се минава митница. Доставката е 40$.
Иначе тези могат да ти го доставят до вас, без да се занимаваш с митници и др. даже на мен ми предложиха по-изгодна цена, ако аз сам си го поръчам
п.п. Друг вариант е, ако имаш някой приятел в САЩ той да ти го купи и после да ти го прати като колет, стига да може да избегнеш ДДС и мита![]()
borkooo_pz (25-11-2017)