ти внимавай , че колко я хвалиш тази балдъза да не се метнеш пък на нея сега![]()
че на жена ти няма да й се хареса
![]()
ти внимавай , че колко я хвалиш тази балдъза да не се метнеш пък на нея сега![]()
че на жена ти няма да й се хареса
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какъв тираж мислиш ще реализира. Колко мислиш са активните трейдери? 2-3 хиляди. Дори и това са много. Във всички форуми, гледам все едни и същи маймуни. Е още толкоз дето не влизат във форумите.Добре,че се намери някой да я преведе тая книга,големи пари ще направи от нея.Рекламата и беше перфектна.Остава да почнат и всички мързеливи бг трейдъри,на които не им се учи английски,да я прочетат и да вдигнат с няколко процента БВП на БГ че да има за по-големи пенсии и заплати
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
изключително грубо изказване. направо съм потресен.Здравей anonimen komardjia,
Не знам с какво и на кого помогна със следния си коментар:
Анон и без това не ме интересува какво е казал, нито го познавам. Честно казано ще се опитам това да ми е последния коментар от този род и занапред ще игнорирам такива. Аз може да съм всякакъв и това не ти влиза в работата! Тук съм дошъл да науча нещо и след време дай боже да помогна на някой който ще чака помощ, а не някакъв като теб да му казва: "Да не говорим, че си некакво инженерче." Няма да влизам повече в разговор с вас, защото определено явно няма да ми е полезен. Извинявам се на другите, които се "налага" да прочетат това.)
като се появи Oleg, питай го форекса за какви личности не е - мисълта на Анон, той я знае и за разлика от мен няма да ти я спести.
а че си некакво инженерче си видно от от луната - специфичен подход, примляскващ от кеф, когато присядаш да чете книжки и разсъждаващ до сабалян върху хазарта, като за "наука!" (цитат - твоя мисъл)
и като ви видя аватарите, и мислите ... същия като теб го има в темата еур/усд - само че в момента е в хазартен делириум и от това е готин, за разлика от стария му ник, който те препокрива изцяло. Прочетена книга си ...и май си странна форма и на PR.
.... братчед, за какво още да си говоримпари си требят за тази работа.... пари
(акцентирам върху това щото си се описа гол като врабче, не за друго
)
какви 2-3 000 трейдъра, то неуспешните не сме 100 ...плюс 20 успешни хахахахаах
напрау с бутонките му влезна на анонимниотЗдравей anonimen komardjia,
Не знам с какво и на кого помогна със следния си коментар:
Анон и без това не ме интересува какво е казал, нито го познавам. Честно казано ще се опитам това да ми е последния коментар от този род и занапред ще игнорирам такива. Аз може да съм всякакъв и това не ти влиза в работата! Тук съм дошъл да науча нещо и след време дай боже да помогна на някой който ще чака помощ, а не някакъв като теб да му казва: "Да не говорим, че си некакво инженерче." Няма да влизам повече в разговор с вас, защото определено явно няма да ми е полезен. Извинявам се на другите, които се "налага" да прочетат това.
очевидно е , че не си му свикнал на изказванията, но пък си струва да се замислиш много относно казаното от него за парите и душевният мир
и по-лежерно я карай. много си се стегнал нещо.![]()
Svilen,
Има една песен,
стягам багажа и дим да ме няма,
изключвам телефона , и дим да ме няма....
Щом не се интересуваш от мнението на другите,
а само от своето, извини ме, но какво правиш във
форумите тогава?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Здравей **g,
Ще послушам greedy, то и без това няма смисъл и нужда да отделям "време".
Последна редакция от Svilen : 22-08-2012 на 20:09
лелеее, това много отвисоко нещо ..............................................хубава аритметика, дали е вярна не знам, понеже не познавам много умни жени. Единствената която ме е убедила, че покрива показателя е балдъзата ми. страхотна е, в това число от глезена като започнеш до косата. За корелацията - има хора на които е променил живота, обаче каква част от масата са не знам.
----------
исках да кажа, че освен компютър, интернет , платформа, Минев, Брукс , трябва и още нещо - пари и душевен мир. Ти какво си мислиш е без значение, щото сам казваш, че си се "омазал". Има една мисъл на Анон от инвестора, но ще я спестя. Да не говорим, че си некакво инженерче.
Гледам Брукс излиза на български август - с интерес чакам септември, месеца в който ще се разбере дали форекс системата ще издържи на придобитата компетентност от бг търговците.
Абе море, изскачали са от там дето най-малко очакваш. Случайни учителки. Случайно се запознаваме и едната нещо си прехвърля документите. И една дебитна карта на един наш брокер гледам. От къде имаш тази карта? Ами аз еди кво си, така между другото. Уплътнявам си времето. Като я разпитах, че тя е в час със всичко. "Можеш ли да устроиш една среща с Ивайло Груев? Че като почнем да броим вълните, не можем да разберем защо....?" Да бе! От къде да и го търся!!
не е толкова труден за намиране, ама дали ще й свърши работаАбе море, изскачали са от там дето най-малко очакваш. Случайни учителки. Случайно се запознаваме и едната нещо си прехвърля документите. И една дебитна карта на един наш брокер гледам. От къде имаш тази карта? Ами аз еди кво си, така между другото. Уплътнявам си времето. Като я разпитах, че тя е в час със всичко. "Можеш ли да устроиш една среща с Ивайло Груев? Че като почнем да броим вълните, не можем да разберем защо....?" Да бе! От къде да и го търся!!![]()