Къде бе в коя тема е това и защо пловсити.не е той модератор.Какво вика колегата plovcity:
\"Съобщение: \" Уважаеми съфорумци, бонусната система предстои да бъде преразгледана от управителния съвет. За сега бонуси няма да бъдат изплащани. Съжаляваме за причиненото неудобство и напразните Ви усилия през изтеклия месец\"
Тъкмо си говорихме наскоро как тази система е печеливша за Инстата, щом се задържа толкова време.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
къде го видя товаКакво вика колегата plovcity:
\"Съобщение: \" Уважаеми съфорумци, бонусната система предстои да бъде преразгледана от управителния съвет. За сега бонуси няма да бъдат изплащани. Съжаляваме за причиненото неудобство и напразните Ви усилия през изтеклия месец\"
Тъкмо си говорихме наскоро как тази система е печеливша за Инстата, щом се задържа толкова време.
..........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В темата \\\"хумор и развлечение\\\"
Ама сигурно се гъбарка и иска да види реaкцията на дизела.![]()
Можеш ли да ми го пратиш тоя индикатор или поне името му да ми кажеш,и дали си доволна щот ако не си хич и да не го поглеждам.
Благодаря на всички отговорили ми.
Ще се вслушам в съветите ви, като ще намеря моя си "път" в тази материя.
Като за "начало" не си падам по скалпирането, но няма и да чакам дни и седмици - мисля в рамките на деня, максимум на другия ден е добре за мен. Поне сега така мисля.
За индикаторите вече го коментирахме и мисля, че "взех" няколко идеи споменати по рано от Фицката и GeorgiRR. За ЕА за сега нямам добро мнение/ отношение, ако мога така да се изразя.
Някой да сподели за тези две програми: Форекс Стратеги Билдер и Трейдър ?
Благодаря предварително.
Последна редакция от Svilen : 22-08-2012 на 20:25
albagpipe, вече и други форуми прилагат същата стратегия.
http://**************/
Конкуренцията е жестока.
Благодаря на всички отговорили ми (, макар и само на някои въпроси ).
Постовите ми са "разкази" за да предотвратят допълнителни въпроси.
Ще се вслушам в съветите ви, като ще намеря моя си "път" в тази материя.
Като за "начало" не си падам по скалпирането, но няма и да чакам дни и седмици - мисля в рамките на деня, максимум на другия ден е добре за мен. Поне сега така мисля.
За индикаторите вече го коментирахме и мисля, че "взех" няколко идеи споменати по рано от Фицката и GeorgiRR. За ЕА за сега нямам добро мнение/ отношение, ако мога така да се изразя.
Някой да сподели за тези две програми: Форекс Стратеги Билдер и Трейдър ?
Благодаря предварително.
Може би питаш за това:
http://forexstrategybuilder.com/
http://www.trader.bg/
Може би има в предвид:
http://forexstrategybuilder.com/fore...trategy-trader, и
http://forexstrategybuilder.com/fore...rategy-builder
Преди години си играх с тях. Но крайния ефект бе нулев. Сега се появиха нови индикатори. Та не знам дали да не пробвам пак. Но все не достига време!
Svilen (22-08-2012)
GeorgiRR,
идея си нямаш колко неща съм нацвъкала из платфоримите
и като пусна демотата ...после сумати време гледам и анализирам
изхвърлям или добавям нещо и пак отново ...докато изхвърля всичко навярно
но тогава ще е май само на усет работата ...чела съм и ти да се възмущаваш, че някое кендълче
не е сработило, нали и да ти отговарят знаещите, че има такива моменти ...е тогава, какво излиза
и ако си попаднал в черната серия ще ти се случват все такива неща
и защо по дяволите като бях тъпа в началото удвоих бонуса си за няколко дни ???
а сега с клизми нещо изкарам и после го изгубя ...да не ми разправят разни грийдита, че било от незнание ...да бе да![]()
albagpipe, не се вълнувай. Когато не знаех нищо, 4 месеца подред теглих суми по-големи от първоначалния депозит. Не знаех какво са това новини, технически анализ, и всичко останало. Работех по линейната графика. Никакви свещи. Никакви кендъли. Сега ми трябват месеци за да удвоя един акаунт. И най-добрия анализ, това е само вероятностен модел!!!! Нищо повече. Зависимостите на Price Action-а дават да речем 80% потвърждение на сигналите. В добрия случай.![]()