• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Стратегии за търговия
    • Професионален генератор на СТРАТЕГИИ и на ЕКСПЕРТИ за автоматизирана търговия

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Професионален генератор на СТРАТЕГИИ и на ЕКСПЕРТИ за автоматизирана търговия

+ Отговор в тема
    Страница 2 от 4 ПървиПърви Предишно 1 2 3 4 Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 11 до 20 от общо 36
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 19-11-2017 13:52 #11 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Посети началната страница
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Моля, изберете категория: - Откажи
      Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Аватара на Mateev
      Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      Благодарили са му 5 764 Пъти в
      1 931 Поста
      Цитирай Първоначално написано от saxsten Виж мнението
      Мен ме интерисува само една опция
      Вкарваш готов код на робота ,не на индикатора ,а на робота в патеричката и го тестваш с нея
      Не можах да видя такова нещо Има да доунлоудваш готови индикатори в код МТ4 или МТ5 и после ако не били в тоя код не можеш да извадиш експерт на тяхна база ,но никъде не видях да може да вкараш готов ЕА , в код МТ4 или МТ5 за да го тестваш

Не знам - може и да си прав. По принцип няма как да се импортне чужд код, ако той не е написан съобразно концепциите, съобразно които се извършва сглобката в този генератор. Това обаче мене не ме бърка. Ако някой индикатор ми е чак толкова важен, ами ще си направя труда да го транслирам на C#. Не е чак толкова сложно.

Според мене е по-важна обратната функционалност - генерирането на завършени работещи експерти. От тука нататък за по-малко от час-два мога да заключа кода им в някакъв клас, и после от много такива класове да сглобя мултиексперт, едновременно работещ по много инструменти и в много таймфреймове. За такова нещо досега дори и не съм си мечтал. Нещо повече - какво ти пречи след генерирането на експерта да надникнеш в кода и да модифицираш нещата, които ти пречат. Аз съм разглеждал техния код. Състои се от 99% готови стандартни техни си функции и един малък процент код, който отговаря за конкретната сглобка на всичко това. Ами бъзикаш в тази сглобка и готово .....

----------

Цитирай Първоначално написано от daniwin Виж мнението
      тя тая програма не е нещо ново сигурно от няколко години се търкаля в интернет пространството дори отначало и кода и даже е бил отворен
      сега остава Матеев да пусне една ЕА направена и тествана с програмата естествено с положително ПМО
      но не виждам някакаъв ентусиазъм да е предизвикала по руските форуми а там хората се занимват с програмиране като мосов спорт

Нищо ново под слънцето. Дори и с този генератор пак храня съмнения, че ще успее да го употреби по предназначение само 1 от всеки 10 човека. Останалите 9 или са мързеливи, или некадърни да се справят с един такъв инструмент, или ще го пренебрегнат в първите 10 минути проучване, защото очакванията им за търговска стратегия се състоят от не повече от 3 думи, защото четвъртата вече им затормозява мозъка. Да не казвам Ангел, че ще го обидя, но такива като него във форума има още доста хора. Те със сигурност ще се провалят, дори и да им подариш свещения граал в ръцете - или ще го изтърват и счупят, или ще го изхвърлят зад гърба си, защото "не им трябва", или ще проспят шанса си и няма да оценят, че птичето на късмета им е кацнало на рамото. Това е реалноста за съжаление .....

Тази тема е само за будните хора със сиво мозъчно вещество между двете си уши. Останалите са безнадеждни ....... На тях дори и да им подариш 1 милион живи пари, те пак ще се изхитрят да ги похарчат за глупости и да втънат в дългове за по-малко от 1 година. Историята познава не един такъв случай .....

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

2. Следният потребител изказва благодарност на Mateev за полезния пост:

hanuman (19-11-2017)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 19-11-2017 14:16 #12 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      daniwin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      daniwin не е на линия
      Централна банка
      Panas

daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите Аватара на daniwin
      Начислени плащания
      8,280.84 USD
      Благодарности
      5 582
      Благодарили са му 14 967 Пъти в
      5 810 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      добре е да има такива теми само дето в българските форуми има по 1-2 човека които програмират докато в руските форуми са поне 100
      във форума на Trade Like A Pro имам регистрация повече от 3 години и достъп до секретния отдел Лабораторията където се разработват експерти и индикатори които могат да се свалят само от потребителите на форума
      скоро качвах тук един такъв робот за темата Империя на хануман
      IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

5. Следните 2 потребители изказват благодарности на daniwin за полезния пост:

hanuman (19-11-2017), minkov (19-11-2017)

6. 19-11-2017 14:25 #13 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Аватара на Mateev
      Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      1 931 Поста
      Цитирай Първоначално написано от daniwin Виж мнението
      добре е да има такива теми само дето в българските форуми има по 1-2 човека които програмират докато в руските форуми са поне 100
      във форума на Trade Like A Pro имам регистрация повече от 3 години и достъп до секретния отдел Лабораторията където се разработват експерти и индикатори които могат да се свалят само от потребителите на форума
      скоро качвах тук един такъв робот за темата Империя на хануман

Империята е хубава стратегия. Разучавах я с най-големи подробности. Проблемът е, че на този сайт (форум) има над 100 печеливши стратегии, и всяка една от тях съм я Download-нал, и след това подробно проучил. И всяка една от тях стои в плановете ми да напиша код и да я тествам. За съжаление с готов код са само около 10 от всичките 100 стратегии. Още на около 10-15 има кода на индикаторите, но не и на самия Expert Advisor. При това положение ми се е отворила работа за следващите 2-3 години, като се има предвид факта, че аз не само копирам, но и след това модифицирам и развивам идеите от позицията на моите фрактални сегменти и познанията ми за теорията на вероятностите и нейните следствия.

Колкото до самото програмиране - този генератор на стратегии не се нуждае от това ползователя да е програмист. Генератора генерира пълен работоспособен код, и човек може да го хвърли на MetaTrader-а дори и без да погледне в него. Ако обаче проявява някакъв интерес, може да се зачете в кода и да види как се прави едно или друго нещо. От тази гледна точка генератора на стратегии може да се разглежда като учител, с чиято помощ един начинаещ може да се научи да програмира.

Например генерира си някаква много проста стратегия с едно единствено правило за вход и изход, и после се отива и се разглоежда кода с най-големи подробности. После се добавя някакъв индикатор и пак се отива да се разгледа кода. След това се пробва да направят някакви дребни промени в кода и да се компилират и проверят. След това други промени. И така постепенно човек ще започне да натрупва опит, и най-накрая сам ще може да започне да пише код.
      Последна редакция от Mateev : 19-11-2017 на 14:34

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

7. Следните 2 потребители изказват благодарности на Mateev за полезния пост:

hanuman (19-11-2017), minkov (19-11-2017)

8. 19-11-2017 14:45 #14 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      daniwin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      daniwin не е на линия
      Централна банка
      Panas

daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите Аватара на daniwin
      Начислени плащания
      8,280.84 USD
      Благодарности
      5 582
      Благодарили са му 14 967 Пъти в
      5 810 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      преди време повечето разработки се предлагаха с отворен код но сега и там захитряха и файловете са предимно в ех4 формат
      IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

9. Следните 2 потребители изказват благодарности на daniwin за полезния пост:

Mateev (19-11-2017), minkov (19-11-2017)

10. 19-11-2017 19:49 #15 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 19 660 Пъти в
      3 204 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Mateev Виж мнението
      Отварям тази тема с надеждата, че тя коренно ще промени живота на повечето от вас, помагайки ви да станете ДЪЛГОСРОЧНО ПЕЧЕЛИВШИ ТРЕЙДЕРИ. В тази тема на вашето внимание ще предложа един невероятен инструмент, с чиято помощ бързо ще можете да си създадете/намерите печеливши търговски стратегии, и после да си организирате цял портфейл от такива стратегии, с цел изглаждане на кривата на Equity-to. И всичко това ще можете да го направите буквално за няколко седмици преди Нова година. Така че приемете тази тема като НОВОГОДИШЕН ПОДАРЪК.....

Много ми е любопитно защо никой досега не е отворил такава тема, още повече че в нея няма да ви кажа нищо ново. Генератора на стратегии е отдавна известен и благодарение на него поне няколко човека от форума са си разработили печелившите стратегии, но си траят. Пазят генератора в тайна да не би случайно някой друг да го намери и да си разработи с него печеливша стратегия. Визирам K_W и още 2-3 човека, по приказките на които съм склонен да си мисля, че ползват точно този генератор на стратегии в собствените си разработки. Е аз сега ще направя публична тяхната велика тайна, която те я наричат с гръмкото име "нон-хау".

Та фирмата се казва StrategyQuant и вие вероятно сте ползвали нейни продукти, например за Download на котировки от DukasCopy. А програмния продукт се казва Forex Strategy Builder Pro или FSB Pro. Можете да се запознаете с него на сайта на производителя: https://forexsb.com/forex-strategy-builder

Аз обаче ви препоръчвам да не теглите демо версия от този сайт, защото тя ще се експирне след 15 дена и повече никога няма да тръгне на вашия компютър. Изтеглете си малко по-старата версия от сайта TradeLikeAPro, която по всичко изглежда, че е хакната. В статията към сайта и видеото към нея нищо не се казва по този въпрос, но когато автора обяснява как се настройват различните чекбоксчета, умишлено изключва двете чекбоксчета за автоматичен ъпдейт и за обратна връзка към разработчиците.

Иначе ако искате, можете да си го купите този продукт, но цената му е 1290 EUR. Не че продукта не си заслужава цената - напротив, заслужава си всеки един евроцент, но след като някъде другаде го има без пари, ние българите нали знаете .....

Ето ви линк към статията, към продукта и към видео с обзор на продукта по всички негови функционалности: http://tradelikeapro.ru/system-creator/#more-18072

Трябва да ви кажа, че още преди 1 година аз попаднах на този програмен продукт и си инсталирах демо версия. Поразцъках я 2-3 дена и ми мина мерака, а след това други ангажименти ме отнесоха, и докато се усетя, Trial периода беше изтекъл. И така и не можах да осъзная какви могъщи и невероятни възможности има този продукт. Всичко това се промени вчера, след като попаднах на видеото с обзора на продукта на руски език. Изгледах го 2 пъти и стигнах до извода, че това е нещото, от което се нуждая както аз, така и всеки един трейдер. Затова преди да се откажете от продукта, защото на пръв поглед интерфейса му изглежда дървен и объркан, аз ви препоръчвам да изгледате видеото, и чак след това изтеглете продукта и го пробвайте.

-------------------------------

Накратко за функционалноста на Forex Strategy Builder Pro:
      1. Можете на ръка да въведете някаква стратегия, използвайки само разцъквания с мишката, и секунда след това да разберете дали тя е печеливша в исторически план или не.
      2. Можете да накарате продукта сам да търси стратегии часове или дни наред, като пробва случайни комбинации от предварително зададени списъци с индикатори и разни други ограничаващи правила.
      3. Можете да правите оптимизация на параметрите на дадена стратегия, като за целта се ползват различни алгоритми - пълно комбиниране, генетични алгоритми или Monte Carlo (случайни комплекти параметри)
      4. Можете в реално време да пробвате разни идеи, като например какво ще стане ако сложа този индикатор с тези параметри, и докато разцъквате с мишката различни вариации, в дясно на екрана веднага се появява Equity-то при новите условия.
      5.Можете да тествате стратегиите за УСТОЙЧИВОСТ, подлагайки ги на различни стресови ситуации. Например липса на барове или цели сделки, различни слипиджи, различни разкрачвания на спреда и поне още 10-15 различни други утежняващи фактори.
      6. Можете да тествате стратегиите едновременно по много финансови инструменти, и така да видите на една обща графика по кои инструменти дадената стратегия е най-добра.
      7. Можете да правите и тествате цели ПОРТФЕЙЛИ ОТ СТРАТЕГИИ, и да анализирате тяхното ПОРТФЕЙЛНО EQUITY.
      8. Можете дори и да търгувате от името на този продукт, използвайки така наречения Bridge към МТ4 терминала.
      9. И най-важната екстра - с едно натискане на бутона продукта щe ви генерира кода на един НАПЪЛНО ФУНКЦИОНАЛЕН ЕКСПЕРТ ЗА АВТОМАТИЧНА ТЪРГОВИЯ, който можете да го пуснете на MетаТрейдера да търгува, докато вие си пиете ракията.
      Не аз не използвам този софтуер, който между другото е българска разработка на Мирослав Попов
      https://www.linkedin.com/in/forexsoftwareltd/
      От него "краднете" като сваляте безплатна версия
      Повече за софтуера може да научите и от https://www.************.com/showthread.php?t=529672

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

11. Следните 3 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

Mateev (19-11-2017), L1914 (19-11-2017), toranagasan (19-11-2017)

12. 19-11-2017 20:52 #16 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      1 931 Поста
      Радвам се, че такъв един супер софтуер е разработен от Българин. Националното ми самочувствие се вдигна с няколко нива.
      Ти познаваш ли го Мирослав Попов?

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

13. Следният потребител изказва благодарност на Mateev за полезния пост:

minkov (19-11-2017)

14. 19-11-2017 21:01 #17 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      L1914
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      L1914 не е на линия
      Централна банка
      Pusing

L1914 е отвъд представите L1914 е отвъд представите L1914 е отвъд представите L1914 е отвъд представите L1914 е отвъд представите L1914 е отвъд представите L1914 е отвъд представите L1914 е отвъд представите L1914 е отвъд представите L1914 е отвъд представите L1914 е отвъд представите Аватара на L1914
      Начислени плащания
      3,770.98 USD
      Благодарности
      8 238
      Благодарили са му 7 111 Пъти в
      4 729 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      При мене дори и това отпада - имам над 70 компютъра/сървъра, които мога да ги ползвам за търговски цели. На всеки от тях като сложа програмата за 15 дена и ще ми стигнат до края на живота.
      Матеев, много си черноглед. 70х15 са няма и 3 години
      Колкото до софтуера преди години го тествах, но не помня защо го пратих в архива.

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

15. Следният потребител изказва благодарност на L1914 за полезния пост:

minkov (19-11-2017)

16. 19-11-2017 21:12 #18 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      1 931 Поста
      Цитирай Първоначално написано от L1914 Виж мнението
      Матеев, много си черноглед. 70х15 са няма и 3 години
      Колкото до софтуера преди години го тествах, но не помня защо го пратих в архива.
      И аз го тествах преди време и се отказах от него, защото получаването на наистина печеливша стратегия не е чак толкова проста работа. Но като се замисли човек - имаме ли друга, ПО-ДОБРА АЛТЕРНАТИВА? Май нямаме ....

Новият момент при мене поне е това, че от 2-3 седмици внимателно проучвам сайта Trade Like a Pro. В този сайт почерпих голям обем чужд опит, и сега вече не правя сляпо търсене, а съм се концентрирал около определени модели и патерни, които са переспективни. Това беше и молбата ми към K_W - да ми даде поне минимални насоки, които да ми помогнат силно да редуцирам необятното поле на търсене. Той обаче отказа да го направи това. Не му се сърдя - хора всякакви, но като гледам как руснаците споделят един с друг, чак ме е яд, че съм се родил Българин, и ми се налага да комуникирам с Българи. Долна нация сме, ама хайде да не си развалям настроението ......

За разлика от K_W аз обещавам, че ако открия нещо переспективно, веднага ще го споделя с всички от форума. Нека поне един българин да подтисне долната си народопсихология и да се опита да бъде полезен на другите хора, без да иска нищо насреща в замяна.
      Последна редакция от Mateev : 19-11-2017 на 21:20

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

17. 19-11-2017 21:20 #19 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      sorento
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      sorento не е на линия
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

sorento е отвъд представите sorento е отвъд представите sorento е отвъд представите sorento е отвъд представите sorento е отвъд представите sorento е отвъд представите sorento е отвъд представите sorento е отвъд представите sorento е отвъд представите sorento е отвъд представите sorento е отвъд представите Аватара на sorento
      Начислени плащания
      1,018.03 USD
      Благодарности
      1 616
      Благодарили са му 2 356 Пъти в
      643 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Гледай Гришо какво прави, да вдигне самоуважението ти към нас , като към нация....

МАЧКАЙ ГРИШО.....!!!

.................................................. ...

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

18. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    19. 19-11-2017 21:21 #20 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 822
      Благодарили са му 42 831 Пъти в
      12 187 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Е, Матеев, то на това му има лесното. Ходи у руските форуми и комуникирай там
      Между другото за руснаците си прав, желанието им за взаимопомощ е бая по-голямо от нашето.
      Аз за каквото и да търся информация винаги първо търся на руски.
      Че и умеят да си я подредят информацията, че всеки да я разбере.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

20. Следният потребител изказва благодарност на minkov за полезния пост:

Mateev (19-11-2017)

+ Отговор в тема
    Страница 2 от 4 ПървиПърви Предишно 1 2 3 4 Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Стратегии за търговия   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти