nikolay_diankov_1982 (04-11-2017), kypa (10-11-2017)
като гледам макд-а вероятността да стане клони към 95 % .,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-11-2017)
Малко по гадно е от биткойна, ама като цяло тая криптовалута винаги съм я смятал като среброто при криптовалутите, ако златото е биткойн.
kypa (10-11-2017)
Тия индикатори сработват ли при криптовалутите?
Защото съм срещал разговори, че техниката трудно разпознава
техните движения.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-11-2017)
Marin (04-11-2017), nikolay_diankov_1982 (04-11-2017), kypa (10-11-2017)
Аз например се опитвам да следя движенията по графика със свещи. Но срещам трудности,
защото един брокер ми дава часа по Гринуич, а друг по наше време и се получават
разлики при 4 часовите свещи. А те са ключови при прогнозирането.
Как го решавате този проблем?
Да, малко са различни. Единствения вариант е да следите няколко брокера какво показват, но като цяло има брокери които затварят дневния бар различно, така че всичко е въпрос на гледна точка. Питай японците, австралийците как търгуват с тяхни брокери.
kypa (10-11-2017)
kypa (10-11-2017)
Е, паднало 4-5 долара, голяма работа.
Биткона за пет - десет минути прави 300 нагоре, 800 надоле, после пак 500 нагоре - е там е проблема с търгуването
kypa (10-11-2017)