е къде се загуби толкоз време да не си се отказал от инстата вече какво стана със сметката ти оправиха ли се нещата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а здр дани , имам една сметка празна останала ,иначе другата си стои се така блокирана .....наново трябва се почва .....
иначе гледам за ден ти е дошъл превода , дали вече може се тегли към паиънира ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
много кофти , предполагам че всеки момент може да се случи на всеки един от нас няма никаква гаранция
така и не разбрахме защо бяхте блокирани с колдис и фафа
не е към пайниъра вече дърпаме само към скрилла
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
stts (28-03-2014)
аз за мене си знам ...имах десет сделки и десетте бяха под 2 минути на новини и вдигаха акаунта 8 пъти ...затова ....само не разбрах защо не ги канцелираха по 5.12 ами направо
я изтриха ....![]()
Последна редакция от stts : 28-03-2014 на 20:50
е защо си го допуснал да ти кажа откакто ъпдейтнаха новия билд 600 и нагоре вече не търгувам по новини, преди ползвах 2 експерта единия за пускане на ордери и втория за трейлинг стоп но и двата пощръкляха по време на новини
вече слагат всякакви защити ,защото има много праволинеини движения по новини и няма как да спрат хората да влизат почти без риск по новини ....
бенча например имат някакъв номер да тресат цената изкуствено около 5 6 секунди със разширен спред ,да изтръскат ордерите с близки стопове ...
ама както и да е ...няма се търгуват новини явно ....
има един нов бреикаут между кучето и ханса от едночасова ,трябва една тема да направиме пак маи ...![]()
Последна редакция от stts : 28-03-2014 на 21:06
те и другите не остават назад с тоя спред и Оанда и те започнаха да правят супер мръсни номера даже бях си публикувал сделката на гепито до къде е стигнала цената и къде 20 пипа нагоре са ми ударили стопавече слагат всякакви защити ,защото има много праволинеини движения по новини и няма как да спрат хората да влизат почти без риск по новини ....
бенча например имат някакъв номер да тресат цената искуствено около 5 6 секунди със разширен спред ,да изтръскат ордерите с близки стопове ...
ама както и да е ...няма се търгуват новини явно ....
има един нов бреикаут между кучето и ханса от едночасова ,трябва една тема да направиме пак маи ...
ами давай публикувай аз ще помагам
за новините трябва задължително фиксиран спред ,ама тогава слипиджа почва да става много ....изобщо трудно ...
иначе за стратегията трябва да помисля малко как да се формулира по кратко ....
аз вече съм съм се отказал специално да гоня новините в инстата става страшно заради това да ти блокират сметката
а в Оанда се разкикерчват на новините за кивито спреда беше 50 пипа е как да търгуваш![]()
точно ,пазара се промени и движениеята почнаха предимно по фундамент да тръгват .....ама треидърите какво са виновни ....ако ти правят спреда 20 пипса и цената върне 10тина преди да тругне в посоката ти ,трябва да имаш 50 пипсов стоп да може да влезеш в сделка ,което е ясно че е прекалено много и прави риска неприемлив вече ....![]()