Е аз поне си отварям сметките със мои пари,
а доколкото разбирам - вие го правите "безплатно" ( с чужди пари )
На това в България му викат ЕВАЛА
Е аз поне си отварям сметките със мои пари,
а доколкото разбирам - вие го правите "безплатно" ( с чужди пари )
На това в България му викат ЕВАЛА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
StoneHeart , имам прекрасни впечатления от Велико Търново и хората там ,недей така ги разваля
----------
така е ,таз система е от 8 години и въпреки това ,както е напълно механична, пак работи ,затова ми харесва ...прави около фигура на месец...
----------
daniwin, хората ,като видят толкова опростена стратегия и правят веднага заключението че не става ... странното е обаче че точно тази система излиза от 95те% накрая на месеца и влиза в 5те![]()
Последна редакция от stts : 04-08-2012 на 22:01
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
ТИ ли пишеш смислено????????? Нима нищо не разбра от спора ни в другата тема? Защо подви опашка ?
.................................................. .................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как фигура на месец , преди време я правеше на ден , сега е модернизирана и в идеята си да изкарва повече е неоспешена в този пазар![]()
паднаха много дневните рейнджове сега ,иначе преди правеше по 800 пипса някой месеци като минавахме 180 пипса дневно,сега на 100 пипса се справя горката ...![]()
Сега гледам волейбола ,да дадем морална подкрепа за нашите
и цъкам в едно турнирче малко покер
Ура взехме гейма![]()
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
еми супер ,малко разпускане ,че от понеделник пак ше гоним трендовете...
![]()
stts, във форексфакторито на мерих няколко теми за въпроса със обемите а така също и няколко индикатора знам че ти си много напред с материала но за мен е интересно и полезво
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Ти какво образование имаш колега , питам защото аз съм с трето отделение а тук гледам все образовани хора или такива който искат да се образоват и да печелят . Като се заяждаш нищо не печелиш даже и в живота. Или ти до сега не си губил и затова си нагъл и се държиш така, не ти прави чест никаква .
Истината е че не си минал първото си причастие в живота , само един келеш може да дрънка така като един нещастник. Докато не махнеш дявола и лошото в себе си няма и един лев да изкараш в тоя живот с акъл и да си го изхарчиш с кеф . Успех с простотията и зависта която те е обзела![]()
stts (04-08-2012)
абе чак толкова напред не съм ,може някой линкче да пуснеш после ,ше ги разгледаме ,може таз тема да я направим за търгуване по обеми
и да постваме сделките ,да стоят на едно място събрани .........ше прикача после моя тамплейт с който търгувам ,той е съвсем прост ,има само Келтнер канал и индикатора дето ти бях дал .........![]()