поръчки за понеделник :
buystop 2250 sl 2216 obj 80 pips
sellstop 2215 sl 2249 obj 80 pips
стопове на нула след 30 пипса
------------------------
стопа на късата на нула ...
поръчки за понеделник :
buystop 2250 sl 2216 obj 80 pips
sellstop 2215 sl 2249 obj 80 pips
стопове на нула след 30 пипса
------------------------
стопа на късата на нула ...
Последна редакция от stts : 16-07-2012 на 11:22
stts, днес и твоето куче ще си направи таргета като гледам как се е засилило, аз мойто го бях оставил на автопилот че имах много задачи ама то добре се е отчело на първия тур
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
daniwin,поздрави ,позагуби се някъде тез дни ,системата е къса със стоп на нула за сега,определено днес е еталон за биг дога със еднопосочното отваряне на Лондон ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
stts, и сега на американската се получи добре ,обединих кучето с една нова идея и не можа да ми закачи късия ордер на евродолар и захапа дългия и снесе 20 пипа
резултат от понеделник +27 пипса
резултат от вторник -43 + 80 = +37 пипса
общо за системата за двете седмици +54 пипса
----------
за сряда :
късата от 1.2260 е със преместен стоп на нула
дълга ще има от 1.2301 със стоп 1.2261 и таргет 80 пипса...
Последна редакция от stts : 18-07-2012 на 12:52
stts, малко по малко се трупат и аз вчера и днес не мога да се оплача от мойто куче макар че вчера дадох един стоп на евройена и пред силните движения реших малко модификация да и направя, отворих само две двойки и следвах профита със стопа и пак се получи добре 32 пипа на евродолар и 35 на паунда
така е daniwin, и двете системи имат стабилна основа ,но им трябва някакъв по фин тунинг както се казва ,това за стопа да се мести и аз съм си го мислил ,че имам много дни които стига д0 40 50 пипса и после връща и удря стопа на нула ...
stts, вчера ми светна лампатакато видях че можеше да взема три пъти по голям профит и по принцип при други ситуации го влача , за целта използвам един експерт, а твоето куче пък както му слагаш стопа на нула след 30 пипа и да направи 50 пипа движени и да ти удари нулата е много гадно, хората се борят и за 10 пипа профит
![]()
то и сега това се случва беше на 45 пипса плюс и сега връща ...stts, вчера ми светна лампатакато видях че можеше да взема три пъти по голям профит и по принцип при други ситуации го влача , за целта използвам един експерт, а твоето куче пък както му слагаш стопа на нула след 30 пипа и да направи 50 пипа движени и да ти удари нулата е много гадно, хората се борят и за 10 пипа профит
другата идея е да се гледат баровете ,тази стратегия тука от раздела' форекс абсолюшън' имаше такова правило при някаква обръщаща свещ да се затваря ...трябва нещо да се подобри това е сигурно и могат да се правят по 6 ,7 фигури месечно ...
Точно това ми е идеята че една система или стратегия колкото и да е добра винаги трябва да се търси начин да се усъвършенства, защото нищо не е същото като предния ден примерно, може малко да има изменение но го има затова трябва да се вземат и други фактори под внимание и да се потърси нова закономерностто и сега това се случва беше на 45 пипса плюс и сега връща ...
другата идея е да се гледат баровете ,тази стратегия тука от раздела' форекс абсолюшън' имаше такова правило при някаква обръщаща свещ да се затваря ...трябва нещо да се подобри това е сигурно и могат да се правят по 6 ,7 фигури месечно ...