е Ангеле от време на време пускаш такива бомби- отказвам се, приеми го като предизвикателство и дай малко инат и може временно да победиш системата а ако ти хареса може и постоянно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Angel Zhelyazkov (09-07-2012)
Angel Zhelyazkov,разбирам как е, изчетох 1.9гигабайта книги за трейдинг и всички стратегии из нета и пак бях неуспешен ,после 2год. с абонамент за стаята на Линда Рашке в LBR group и пак нищо,колко сметки занулих не искам да си припомням,нещата са различни от книгите и системите,не сте ли се замисляли защо 98% от всички четат и се учат от едни и същи книги и 98 % са неуспешни ,на този въпрос трябва да се отговори първо ...
--------------
2278 sell ,sl 2314 target 80 pips
2315 buy ,sl 2279 target 80 pips за днес
стопове на нула след 30 пипса...
Последна редакция от stts : 09-07-2012 на 14:14
Angel Zhelyazkov,разбирам как е, изчетох 1.9гигабайта книги за трейдинг и всички стратегии из нета и пак бях неуспешен ,после 2год. с абонамент за стаята на Линда Рашке в LBR group и пак нищо,колко сметки занулих не искам да си припомням,нещата са различни от книгите и системите,не сте ли се замисляли защо 98% от всички четат и се учат от едни и същи книги и 98 % са неуспешни ,на този въпрос трябва да се отговори първо ...
Много си прав тука и аз нещо подобно извървявам и вече
незнам къде им е истината. Ако нещо е за сел аз да го пробвам за бай си мислех вече
поне може да оцеля посоката повече.
Просто, чета и курсове и кво ли не стратегиии,. И незнам вече как да търгувам, в някаква мъгла съм.
Е като тоя пич един поп беше на слави на гости и беше казал, че като отишъл в америка и ги видял
как търгуват и си сложил книгите в чекмеджето и като си тръгвал си ги извадил.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Angel Zhelyazkov, само който е минал през всички тез психарии може да разбере за какво иде реч...
виж ,ше си помисля ,може да се опитам да понапиша някой неща,кое при мен как се получи ,макар че сложно се обеснява с думи,както викаше един трейдър, трейдинга се тренира не се чете ...
Знам че трябва да се тренира ама
аз май го тренирам грешно.
Немога нещо да се справям незнам.
Трябва някой да ми го покаже. Май май.
Ангеле, и ти отдавна пишеш по форума.Оставала съм с впечатление, че се мяташ от едно на друга по повърхността,без да навлизаш в детайли.
Пълно е със всякакви стратегии, но за да има успех, всяка една трябва да се разучи, първо в подробности и кога на какъв пазар действа.
Ето вземи например кучето на Дани, доста хора тук търгуват по него, не е трудно, но си изисква време за разучаване на детайлите.
Правиш ли си анализ на търговията.
Струваш ми се хаотичен.
П.С. Най-добронамерено го казвам.
Angel Zhelyazkov,абсолютно си прав!!!ето защо така се получава
- отваряш една дебела важна книга и четеш :
"Market Dynamics - The pricing signals that are created as a result
of changing supply and demand levels" бла бла бла и ти обясняват
що е то динамика на цената ,да ама никой не ти казва как да си изградиш
сетивата които са ти нужни ,че да доловиш един визуален момент ,едно
обикновено впечатление за да натиснеш сел в даден момент,т.е. липсва им
методиката как да натренират хората...затова книгите им не работят...
-------
ще продължа по късно,че имам ангажимент ...
поздрави
Последна редакция от stts : 09-07-2012 на 20:37
Добре ще чакам бавно и славно.
Все пак и утре е ден и утре ще сме тук
както и пазара.
виж ,започнах да пиша обаче се получава много неразбираемо ,утре като отвори пазара ше разгледаме някои моменти един по един...
ше разгледаме баровете поотделно ,за да може да има обратна връзка, че да знам кое е ясно и кое не ,иначе ако напиша
един дълъг пост и ше стане неясно...като се логнеш постни нещо ,да знам ...
лека !
Здрасти днес пак така ще се появявам рядко, понеже съм на работа и няма да имам
много време, но когато мога ще се появявам и ще пиша. Благодаря.