О п--ааа!
Значи чичко гугъл не го знае всичко.
Сега ако ми кажеш стоповете броим ли за таквиз позиции ще пратим чичко Гутъл ряпа да яде.
----------
и от къде на къде отворените дълги ще са колкото отворенте къси ,къде ни останаха остатъците![]()
О п--ааа!
Значи чичко гугъл не го знае всичко.
Сега ако ми кажеш стоповете броим ли за таквиз позиции ще пратим чичко Гутъл ряпа да яде.
----------
и от къде на къде отворените дълги ще са колкото отворенте къси ,къде ни останаха остатъците![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (01-11-2017)
ако аз искам да продам 100 долара трябва някой да ми ги купи тия 100 долара значи имаме 1 сключена сделка която се явява 1 единица ОИ
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
kypa (01-11-2017)
Данните се променят седмично с 3 дни закъснение, но все пак вършат работа за да се изясни "голямата картинка". В случая с еврото, късата на спекулантите прави дъно на 1.11, докато еврото продължава да пада до 27.12. Големите спекуланти са започнали да обръщат посоката, още преди това да се случи на графиката. Когато това се случва, не е добре да се играе срещу тях. Който играе дългосрочно, може да намери ценна информация в СОТ-а.И-и-й-й !
Ами кото не си согласен ха кажи как да го ползуваме тоя сайт за реална търговия
https://www.oanda.com/forex-trading/...nts-of-traders
Бива тази информация да я имаме в реално време, но такава екстра не се предлага.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (01-11-2017)
Чукча, не умничи!!!Ти правиш ли разлика между спот пазара и пазара на фючърси и опции? Стопът е ОРДЕР, фючърса е КОНТРАКТ. Все едно 1 ЛОТ на спота. Ако си дълъг 1 лот и сложиш стоп имаш ли отворен и 1 лот къси?
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (01-11-2017)
при цената на стопа ако сме купили 1 лот ще продадем 1 лот или обратното
на практика стопа е контракт за покупка или продажба , контракт който си има и цена ,и обем
ордера е отворена позиция контракта е задължение за покупка или продажба при дадена цена и обем
аз така го знам Чукча ко е по умен нека си каже
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
gambletrade Open Interest 445018 не означава ли че имаме 445018 къси позиции и 445018 дълги позиции
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Не ми се обяснява. безнадежден случай си. Само ше си загубя времето.при цената на стопа ако сме купили 1 лот ще продадем 1 лот или обратното
на практика стопа е контракт за покупка или продажба , контракт който си има и цена ,и обем
ордера е отворена позиция контракта е задължение за покупка или продажба при дадена цена и обем
аз така го знам Чукча ко е по умен нека си каже
kypa (01-11-2017)
Дълги + къси = опен интерест. Има отчети със и без опции.
Фючарса договор - едната страна дава дойлари, другата страна до края на периода на договора трябва да донесе нещо в замяна - или стока, или друга валута, или да върне парите плюс/минус разликата КУРсо към момента спрямо началото.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
daniwin (01-11-2017)
gambletrade Open Interest 445018 не означава ли че имаме 445018 къси позиции и 445018 дълги позиции
Тук е обяснено. Това са всички отворени позиции към даден момент
http://www.investopedia.com/terms/o/openinterest.asp
----------
Само леко уточнение - за да се стигне до връщане на парите +/- разлика, първо трябва да има нетиране чрез обратна операция.Дълги + къси = опен интерест. Има отчети със и без опции.
Фючарса договор - едната страна дава дойлари, другата страна до края на периода на договора трябва да донесе нещо в замяна - или стока, или друга валута, или да върне парите плюс/минус разликата КУРсо към момента спрямо началото.
Ку другата донася Винкел .....Дълги + къси = опен интерест. Има отчети със и без опции.
Туй пак ли е фючърс бре Кей....
БаТаа Механика ..... нявгъш ...по-проста ми стоеше![]()