Аз съм на друго мнение. В повечето случаи постовете с много лайкове са смислени постове. Има хора, които системно си пишат смислени коментари .Това са моите впечатления, но аз честно казано чета 3-4 теми.
В другия форум се напълни с катили, има как да си кажеш нещо защото има по 2 поста на ден и се въртят 3-4 човека.
Аз там почти всеки път като съм казал нещо смислено съм отнасял псувни, после е много яко като видиш как многознайкото е фалирал и/или изчезва щото вместо да се замисли се е дърварил.
На Желев му писахме няколко човека да вземе мерки преди ама той не се реши и 90% от потребителите, които бяха в час в ония форум си тръгнаха.
Тук не съм писал години, защото имаше твърде много спам, но ми се стори, че е намалял драстично до колкото разбрах заради орязване на бонусите.
Там е работата обаче, че тук има потребители със знания и (според моите си виждания и критерии) за първи път чета смислени неща и се обогатявам
В този ред на мисли за мен чартовете не са много смислени коментари, особено като се бълват един след друг.
Относно темата бих казал, че издребняваш и е меко казано смешно да си недоволен, че някой не те лайква. Тука да не сме някви 17 годишни госпожици