Какво беше казал турския поданик О. Ибрахимович Бендер? - 'На нас грубияни не ни трябват! Ние самите сме грубияни.'Не знам кои са тези дето ви казват, че ви чакат, ама да да ти кажа, че вероятно освен най близките ви роднини тук никой друг не ви чака и определено не виждам причина да се връщате. И за вас и за нас дето сме тук ще е по-добре ако си стоите там където сте. Това сериозно го казвам.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ndimitrov73 (30-10-2017), minkov (30-10-2017), КинО (31-10-2017), kypa (31-10-2017)
Аз съм на друго мнение. В повечето случаи постовете с много лайкове са смислени постове. Има хора, които системно си пишат смислени коментари .Това са моите впечатления, но аз честно казано чета 3-4 теми.K_W гледай сега. Просто форекс ме направи анализатор. Отвори аналистичното ми виждане и мислене. И дребни неща ме впечатляват. Ето например виждам, че тука се дават лайкове не за мнения а за никове. Някой ник напише нещо и масата давай да го лайкваме, а той може да те напсува на френски и ти не разбираш давай да лайкваме щото еди кой си е писал. Друго кето ми прави впечатление в другия форум има 10 човека и все ще намериш 5 да си говориш за форум. Тука има 2000 и не можеш да намериш 5 да си говориш за форекс. И всичко това е нормално защото самия форум е несериозен. Не може аз от колко време говоря, че не се качват графики или ако се качат се виждат като буболечки и да ги качвам на разни сървари да давам линкове и т.н и т.н. Ето го примера с твоя конкурент влез и виж. Защо като кача една графика за 1 мин. кликваш на нея и виждаш всичко ясно и точно. Един форекс форум без тези функции за графиките какъв форекс форум е? Аз съм на мнение като правиш нещо го прави както трябва или по-добре не го прави. С риск да ме баннат аз си ги казвам нещата. Тука поне на това ме научиха всеки да си казва мнението, не да си като тълпата един вдига ръка и всички с него. Ей това липсва в България.
В другия форум се напълни с катили, има как да си кажеш нещо защото има по 2 поста на ден и се въртят 3-4 човека.
Аз там почти всеки път като съм казал нещо смислено съм отнасял псувни, после е много яко като видиш как многознайкото е фалирал и/или изчезва щото вместо да се замисли се е дърварил.
На Желев му писахме няколко човека да вземе мерки преди ама той не се реши и 90% от потребителите, които бяха в час в ония форум си тръгнаха.
Тук не съм писал години, защото имаше твърде много спам, но ми се стори, че е намалял драстично до колкото разбрах заради орязване на бонусите.
Там е работата обаче, че тук има потребители със знания и (според моите си виждания и критерии) за първи път чета смислени неща и се обогатявам
В този ред на мисли за мен чартовете не са много смислени коментари, особено като се бълват един след друг.
Относно темата бих казал, че издребняваш и е меко казано смешно да си недоволен, че някой не те лайква. Тука да не сме някви 17 годишни госпожици![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Човека не участва в бонус кампанията, а говори по-принцип. И аз съм забелязал, че най-много благодарности се получават за глупости!!!
kypa (31-10-2017)
daniwin (30-10-2017), gambletrade (30-10-2017), Novak (30-10-2017), L1914 (31-10-2017), minkov (31-10-2017), lyubo (31-10-2017), Happy68 (31-10-2017), toranagasan (31-10-2017), kypa (31-10-2017)
kypa (31-10-2017)
Аааа Минков ,тук вече ти се обидихНе знам кои са тези дето ви казват, че ви чакат, ама да да ти кажа, че вероятно освен най близките ви роднини тук никой друг не ви чака и определено не виждам причина да се връщате. И за вас и за нас дето сме тук ще е по-добре ако си стоите там където сте. Това сериозно го казвам.
Защо да не се прибираме ?
Аз пък противно на колегата се чувствам предател
И ще се върна ,и винаги съм го твърдяла и ще продължавам ,че в България си е най-добре.
Побърквам се ,че детето ми не иска да се прибира .
Съжалявам ама аз не мога да се съглася с теб. Пресния пример е темата "Пазарна механика". Нарочно коментирам тук защото не искам да цапам темата на човека. Нормално ли е някой на такава тема да отговаря "Извинявай ама аз съм толкова прост, че като прочета два абзаца и забравям какво е станало в началото" Много добра тема ама за мен не е за този форум. Ще видиш сега колко плява ще се изсипе там. Жалко за темата и автора. В другия форум може малко да се пише, но конкретно и точно. Няма локуми, няма лигавщина. Аз се промених тука вместо да дръпна простолюдието нагоре паднах на неговото ниво.Аз съм на друго мнение. В повечето случаи постовете с много лайкове са смислени постове. Има хора, които системно си пишат смислени коментари .Това са моите впечатления, но аз честно казано чета 3-4 теми.
В другия форум се напълни с катили, има как да си кажеш нещо защото има по 2 поста на ден и се въртят 3-4 човека.
Аз там почти всеки път като съм казал нещо смислено съм отнасял псувни, после е много яко като видиш как многознайкото е фалирал и/или изчезва щото вместо да се замисли се е дърварил.
На Желев му писахме няколко човека да вземе мерки преди ама той не се реши и 90% от потребителите, които бяха в час в ония форум си тръгнаха.
Тук не съм писал години, защото имаше твърде много спам, но ми се стори, че е намалял драстично до колкото разбрах заради орязване на бонусите.
Там е работата обаче, че тук има потребители със знания и (според моите си виждания и критерии) за първи път чета смислени неща и се обогатявам
В този ред на мисли за мен чартовете не са много смислени коментари, особено като се бълват един след друг.
Относно темата бих казал, че издребняваш и е меко казано смешно да си недоволен, че някой не те лайква. Тука да не сме някви 17 годишни госпожици
----------
Предлагам тази тема да я направим тема Trash т.е. който има нещо да казва не по дадена тема да го пише тук и да казва, че се отнася до тема еди кояси. Че има много дрисльовци тук в включая и моя милос който се изхождат по темите. Сега аз ще си върша работата тук и ще пиша за коя тема се отнася.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (31-10-2017)
Ами вие си се връщайте, лошо няма, ама не си мислете, че ние дето сме останали тука си стоим и ви чакаме с нетърпение и едва ли не си мислим, че като се върнете и ще оправите държавата.
Без нищо лично, ама тези дето са заминали що чакат да се оправи тук, че да се върнат. То така много лесно. Да се оттеглиш, да чакаш другите да го оправят и ти да се върнеш на оправеното вече.
borkooo_pz (31-10-2017), jivko78 (31-10-2017), Marin (31-10-2017), Happy68 (31-10-2017), kypa (31-10-2017)
За това си много прав .
Аз и по - горе писах ,.
Чувствам се предател .Въпреки ,че винаги съм била с идея да се прибера .
Дори и не гласувам ,защото нямам моралното право да го правя .Щом не съм там и не ги търпя ,значи нямам и това право !!.