Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хепи стига подвежда хората ! БАБА МЕЦА имаше пРЕДположение и реши да играе/чака докрай и взе че позна![]()
![]()
И облажи зверскиЕдна птичка пролет не прави
Ти как си ? Някакъв коментар по свещите ? Средносрочна прогноза за курсот ?
Днеска ще бъде рейндж отвсякъде....поне до късна икендия не очаквам нищо интересно
Коментара може и да е в моята бърлогаИмаш регистрация там
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Happy68 (16-11-2017), КинО (16-11-2017), звездоброец (16-11-2017), REDA (16-11-2017)
babaMETZA, знаеш за какво "говоря"НИ са прави на ударен
аз ще се включа някой друг ден - не съм в кондиция, за съжаление .....
като цяло, мисля, че дневната глава с рамене отпадна ....
Упешен ден на всички ви![]()
Безплатен обяд няма!
ГиР-то пропада щот дневната свещ завърши над неклайна.. бях се наточил за таргет 1,12 ама явно няма да го бъде..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (16-11-2017)
Да видим кабела????
Инфо след 2мин........................го го го.......![]()
звездоброец (16-11-2017)
днес на еврака има жестоки изтичащи ванила опции
EURUSD: 1.1600 (EUR 1.03bln) 1.1660 (1.12bln) 1.1700 (940m) 1.1775-80 (590m) 1.1795-00(915m) 1.1815-25 (4.8bln) 1.1900 (730m)
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Happy68 (16-11-2017), звездоброец (16-11-2017)
чак сега зацепихХепи стига подвежда хората ! БАБА МЕЦА имаше пРЕДположение и реши да играе/чака докрай и взе че позна![]()
![]()
И облажи зверскиЕдна птичка пролет не прави
Ти как си ? Някакъв коментар по свещите ? Средносрочна прогноза за курсот ?
Днеска ще бъде рейндж отвсякъде....поне до късна икендия не очаквам нищо интересно
Коментара може и да е в моята бърлогаИмаш регистрация там :)))
.......... и се появих ... аз се чудя, защо тук такова скучно ................... вече ще влизам по 1-2 пъти в седмицата, колкото да е активен ника
![]()
Безплатен обяд няма!