scooterr, мизерници, скоро чакам да дойдат и нас да ми опишат имуществото и да си вземат някакъв нов данък...
scooterr, мизерници, скоро чакам да дойдат и нас да ми опишат имуществото и да си вземат някакъв нов данък...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не може така да продължава. Нашите данъци нагоре за сметка на облагодетелстването на чуждестранните фирми, които ни изнасят парите.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Еми то е нормално нови и нови и нови и т.н. данъци, все пак държавата е бедна и трябва да взима пари от някъде. Жалко, че е от наще джобове.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
абе ще му се види края, като си направим по няколко офшорни сметки, и после да ме хванат за... "данъка"
Този данък дали ще го премахнат сега след като нещата се промениха или ......
в историята на човечеството всеки вид управление рано или късно пада ....че и нашето ще е така нови и нови и нови данъци докато системата не се разпадне![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
jivko78 (23-02-2013)