• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Разговори Не по темата
    • Свободна дискусия
    • Гласуването на много хора подобрява ли качеството на едно решение?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Гласуването на много хора подобрява ли качеството на едно решение?

+ Отговор в тема
    Страница 7 от 14 ПървиПърви Предишно ... 5 6 7 8 9 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 61 до 70 от общо 140
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 25-10-2017 10:43 #61 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Моля, изберете категория: - Откажи
      K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Тези неща са верни, НО има не един начин за качествено тестване с тиково хистори и МТ4. Едната ми платформа е офлайн и е специално пригодена за такова Ето как изглежда токовото хистори за 14 години и основните фреймове за само един инструмент.

Това не са тикове от MetaQuotes а от друг източник. Имам и втора платформа за тестване която е онлайн и на която свалям качествено хистори директно от MetaQuotes, тези тестове са 90% качество на данните. Ползвам я за бързи тестове и такива на по-актуални котировки (дори и движения които се случват в последните минути и часове) защото вдигането на тиково хистори отнема време и не е съвсем просто.

Много далеч съм от това да си губя времето с тестерни граали, а с такива е пълно. Важно за мен е трейдовете при бектестове да съвпадат с реалните което съм наблюдавал при това което ползвам на лайв сметки. Не ми е идеята да си правя и реклама основно исках да обсъдим конкретните чартове и акто гледам колко си недоверчив няма смисъл да задълбаваме в детайли

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 25-10-2017 10:54 #62 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey7,
      X
      К_В, на каква логика разчитата тез експерти? В смисъл какви работи гледат, че да решат да отворят и затворят сделка?
      За първия и евентуално третия питам най-вече.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

4. 25-10-2017 10:58 #63 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 127 Пъти в
      10 573 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Експерта е хубаво нещо..........ма сета гоня друти проблеми и не ми остава време да хакна некой.......................

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

5. 25-10-2017 11:05 #64 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Mateev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Посети началната страница
      Mateev не е на линия
      Баннат
      Terinspirasi

Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Mateev е отвъд представите Аватара на Mateev
      Град
      гр. Габрово
      Начислени плащания
      5,655.19 USD
      Благодарности
      1 864
      Благодарили са му 6 133 Пъти в
      1 931 Поста
      K_W,
      Не ми се сърди, но съм готов да обсъждаме само стратегии, алгоритми и кодове, които ги реализират. Не съм готов да обсъждам чартове, защото зад тях може да се крие всичко. Виждал съм и много по-красиви чартове на хора, които 10 000 долара ги направиха на 100 000 и после ги загубиха всичките. Чарта им беше една едва ли не идеална права черта, устремена към небесата. Твоите чартове 1 и 3 приличат на нея.

Та ако искаш нещо да обсъждаме, подходи по сериозно, и ми дай малко повече информация от една картинка. Хайде, публикувай един стейтмънт с всичките сделки, че да има какво да обсъждаме. Иначе на базата само на някакви картинки нищо не мога да кажа, освен БРАВО, но и с препоръката да изтестваш още веднъж всичко само по цените Open - както индикаторите, така и самите сделки.
      Последна редакция от Mateev : 25-10-2017 на 11:15

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

6. 25-10-2017 11:52 #65 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от kypa Виж мнението
      К_В, на каква логика разчитата тез експерти? В смисъл какви работи гледат, че да решат да отворят и затворят сделка?
      За първия и евентуално третия питам най-вече.
      Гледа ПА(1,3) и може да се каже, че следват тренда(1,2 и 3)

----------

Цитирай Първоначално написано от Mateev Виж мнението
      K_W,
      Не ми се сърди, но съм готов да обсъждаме само стратегии, алгоритми и кодове, които ги реализират. Не съм готов да обсъждам чартове, защото зад тях може да се крие всичко. Виждал съм и много по-красиви чартове на хора, които 10 000 долара ги направиха на 100 000 и после ги загубиха всичките. Чарта им беше една едва ли не идеална права черта, устремена към небесата. Твоите чартове 1 и 3 приличат на нея.

Та ако искаш нещо да обсъждаме, подходи по сериозно, и ми дай малко повече информация от една картинка. Хайде, публикувай един стейтмънт с всичките сделки, че да има какво да обсъждаме. Иначе на базата само на някакви картинки нищо не мога да кажа, освен БРАВО, но и с препоръката да изтестваш още веднъж всичко само по цените Open - както индикаторите, така и самите сделки.
      Не се сърдя, просто ако обсъждаме сериозно да е така. Както казах нямам никакъв интерес да си губя времето със псевдо стратегии и тестови граали, като ми попадне такъв и го препращам към ресайкълбина директно.

Това не са мартингейл или грид ботове и такива съм срещал 1,2 на 100 които да не фалират и имам такъв в колекцията но не бих търгувал с такъв боклук на реална сметка тяхната графика изглежда така:

както казах на картинките които качих просто няма мъни мениджмънт с ММ изглеждат така:

1

2

3

Ето ги 1 и 3 без ММ (изтрил съм някои имена и параметри, трейдовете са си както са си)...
      Последна редакция от K_W : 26-10-2017 на 11:15

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

7. Следните 4 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

kypa (25-10-2017), L1914 (25-10-2017), presptc (25-10-2017), toranagasan (26-10-2017)

8. 25-10-2017 12:35 #66 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      Ко ще рече туй ПА? И как определят тренд (ако го определят де, щот може да го следват и без да го определят)?

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

9. 25-10-2017 12:46 #67 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Ко ще рече туй ПА? И как определят тренд (ако го определят де, щот може да го следват и без да го определят)?
      Price Action т.е. само по свещите и данните които те предоставят.

Различни са, следят различни неща. Макар и напълно различни експлоатират почти идентични движения. Честно казано доста системи съм видял, поне няколко хиляди, покрай различни ангажименти, не съм видял нещо което да работи (поне средносрочно), което да контри тренд и големи дрижения. Като цяло работещите експерти(мои и чужди) които съм видял се събират на пръстите на двете ръце, даже на едната. Което ми е и много странно, защото нещата, които работят са сравнително простички. Мисля, че проблемите идват от психиката на авторите.

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

10. Следният потребител изказва благодарност на K_W за полезния пост:

toranagasan (26-10-2017)

11. 25-10-2017 13:25 #68 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      Баш кът политик отговори значи. То ясно, че търгуват информацията дето свещите предоставят щот то това е информацията дето изобщо идва от платформата. Това дето са различни също е ясно, и от него се подразбира, че гледат различни неща. Ама какви?

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

12. 25-10-2017 13:51 #69 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Баш кът политик отговори значи. То ясно, че търгуват информацията дето свещите предоставят щот то това е информацията дето изобщо идва от платформата. Това дето са различни също е ясно, и от него се подразбира, че гледат различни неща. Ама какви?
      Еми подсказах ти доста "не съм видял нещо което да работи (поне средносрочно), което да контри тренд и големи дрижения"

Като цяло Матеев (в многобройните си постове) е споменал всички критерии, които са използвани в експертите ми.

Както казах не е нужно да е сложно, напротив гениално простите неща работят най-добре.

Печелете пари, без да напускате дома си.

13. Следните 4 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

Mateev (25-10-2017), kypa (25-10-2017), presptc (25-10-2017), toranagasan (26-10-2017)

14. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    15. 25-10-2017 15:10 #70 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      От такива обяснения обикновено следва, че или не знаеш какво правят експертите или те е страх да не ти изядем баничката.
      И понеже си ги писал сам и първото отпада да те успокоя, че и за второто няма опасност. Аз за логиката само питах щот има вероятност да е някоя интересна идея дето да спомогне за развитието на моите собствени, самите експерти и подробностите им не ме интересуват кой знай колко.

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

16. Следните 3 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

Mateev (25-10-2017), L1914 (25-10-2017), toranagasan (26-10-2017)

+ Отговор в тема
    Страница 7 от 14 ПървиПърви Предишно ... 5 6 7 8 9 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Свободна дискусия   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти