Дадох ти балансова крива със и без ММ, дадох и детайлен бектест. Аз лично само по това мога да ти кажа дали стратегията е читава и ще работи на лайв сметка, но защото са ми минали стотици такива пред очите. Ти нищо не каза започна да ме нападаш що не дам стратегията и да ме обвиняваш в измама и какво ли не. Не ти прави чест такова поведение. Е аз покрай трейдинга съм се научил да си контролирам емоциите и не си ме засегнал грам. Само ти се излагаш и ти пада "рейтинга"
И още нещо ще ти кажа като БЕЗПЛАТЕН и ДОБРОНАМЕРЕН съвет/мнение. Това дето го правиш със самообучението ми мерише на кърв фитинга за който ти споменах и аз и други. Може да е правилна стъпка но може и да си "копаеш дупката", защото има и много други неща...
Аз не спирам да търся и работя по системи, ето и в момента какво правя, червената колонка е ПМО в пипсове
Да има много неща които работят, но колко от тях са реално приложими и устойчиви е друг въпрос.
Повярвай ми точно на мен не е нужно да ми обясняваш как се постигат реални резултати и от какво да се пазя, пък ако искаш ме мисли за надут и какъвто искаш
----------
Аз като видя, че някой знае нещо повече от мен винаги му "ръкопляскам"(както казаха тук) и гледам да науча нещо, защото при мен "глупавия знае колко е глупав"
За съжаление в БГ е по-различна картинката и повечето хора започват да мразят и плюят както направиха и с теб в инвестор форума, само като им каза, че имаш повече пари от тях. Е и ти не се държиш много по-различно, само дето е за различни неща.