Таз стратегия Мясо пак ли от траделайкапро?
Това Сейф и него не можах да го намеря, само гледам го споменават покрай някакъв експерт.
Таз стратегия Мясо пак ли от траделайкапро?
Това Сейф и него не можах да го намеря, само гледам го споменават покрай някакъв експерт.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Мясо или както се майтапи един руснак система Фарш е на Петр Байнов виж в тубата има инфо там - система Мясо /с матом/ колоритен език![]()
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Нямам нищо против бързото забогатяване
Просто малко тия неща дето ги написа ми звучат като врели некипели.
Нямам и нищо против краткосрочната търговия, за мен ръчната такава е много трудна и не ми пасва, автоматизираната обикновено е добра ама само на бектестове.
(не се заяждам, съвсем приятелски коментирам)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То ако и ръчната търговия можехме да я бектестнем, веднага щяхме да видим каква селска мъка представлява, ама добре че не го правим.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
уточнението е важно
врели-некипели за думата "игра" ли имаш предвид или за това че може да има система с която реално да си форсираш сметката за кратко време
защо да няма ако знаеш как да търгуваш имаш ТВ и ТИ използваш ММ, разчиташ си обема с математическа точност, задължително ползваш стоп
с две думи спазваш правилата по системата
сейфа е част от системата СнайперТова Сейф и него не можах да го намеря, само гледам го споменават покрай някакъв експерт.
Миналата седмица направих една услуга на едни нека ги наречем инвеститори, да анализирам един от акаунтите им който се управлява от трейдър търгуващ ръчно. Акаунтите бяха два, като единия не беше техен а проблемът беше драстична разлика в перформънса ПМО-то на единия беше под 1 а на другия х10 и отгоре. Обяснението от трейдъра беше, че го стресирали. Наистина стила беше еднакъв и може би наистина това беше причината.
И такива работи стават с ръчната търговия, особено като цифрите станат сериозни.
----------
Системата. Говориш сякаш я прилагаш, затова казвам, покажи резултати.уточнението е важно
врели-некипели за думата "игра" ли имаш предвид или за това че може да има система с която реално да си форсираш сметката за кратко време
защо да няма ако знаеш как да търгуваш имаш ТВ и ТИ използваш ММ, разчиташ си обема с математическа точност, задължително ползваш стоп
с две думи спазваш правилата по системата
сейфа е част от системата Снайпер
kypa (15-10-2017)
сега я прилагам на половина само сейфа без форсирането миналата година я ползвах пълноценно но с малки суми имам показани сделки в темата за кабелаМиналата седмица направих една услуга на едни нека ги наречем инвеститори, да анализирам един от акаунтите им който се управлява от трейдър търгуващ ръчно. Акаунтите бяха два, като единия не беше техен а проблемът беше драстична разлика в перформънса ПМО-то на единия беше под 1 а на другия х10 и отгоре. Обяснението от трейдъра беше, че го стресирали. Наистина стила беше еднакъв и може би наистина това беше причината.
И такива работи стават с ръчната търговия, особено като цифрите станат сериозни.
----------
Системата. Говориш сякаш я прилагаш, затова казвам, покажи резултати.
сейфа се практикува по следния начин - отваряш 2 ордера от една цена стоп 30 долара общо за 2-та ордера след достигане на 15 долара печалба затваряш единия ордер и сделката ти става без рискова, от втория ордер колкото даде пазара
kypa (15-10-2017)
То като методология според мен има само един начин за бърз разтеж на акаунта - чрез увеличаване на обемите. Друг начин няма.
Ама за да стигнеш до него първо трябва да имаш въобще някаква печеливша стратегия чрез която да спечелиш нещо, след което да увеличаваш обемите, но риска от увеличения обем винаги да остава в рамките на натрупаната печалба над основния капитал.
то е ясно че без увеличение на обема няма как да форсираш сметката или сделкатаТо като методология според мен има само един начин за бърз разтеж на акаунта - чрез увеличаване на обемите. Друг начин няма.
Ама за да стигнеш до него първо трябва да имаш въобще някаква печеливша стратегия чрез която да спечелиш нещо, след което да увеличаваш обемите, но риска от увеличения обем винаги да остава в рамките на натрупаната печалба над основния капитал.
за да се пристъпи към форсиране на сделката тя трябва да е изпълнила първите условия по сейфа да е вече на плюс и да няма риск от загуба след което се търси точка за вход с насрещен ордер в троен размер и стоп равен на печалбата от другия ордер
Това съм го гледал, ама много сложно, а аз съм по простичките неща.то е ясно че без увеличение на обема няма как да форсираш сметката или сделката
за да се пристъпи към форсиране на сделката тя трябва да е изпълнила първите условия по сейфа да е вече на плюс и да няма риск от загуба след което се търси точка за вход с насрещен ордер в троен размер и стоп равен на печалбата от другия ордер
Да споделя моя метод. Аз и преди съм го споделял де.
Само да кажа, че аз нямам а цел да си увеличавам акаунта, а скрила. акаунта си ми седи един и същ повече от пет години.
Значи търгувам си по някакви стратегии. Целта е 20% месечно спрямо основния капитал.
Понякога ги докарвам, понякога - не. Понякога докарвам доста повече.
Всичката горница над моя капитал се тегли. Ако има горница над 20-те процента отделям 100 долара (който може да си го позволи може и повече, няма горна граница)
Вкарвам ги в отделна сметка с ливъридж 1:1000 и чакам удобен момент за вход на Usd/zar.
Влизам с три лота. Стопа е бачо Кольо, целта - минимум 300 долара - което от двете дойде първо.
Това е.
И сега а не започнете да ми обяснявате, че това е хазартно, щото аз си го знам и съм наясно де, та няма нужда![]()
daniwin (15-10-2017), kypa (15-10-2017), nikolay_diankov_1982 (15-10-2017), borkooo_pz (16-10-2017)