Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (17-10-2017)
аз не знам защо е изгубил позиции при положение , че не е загубил а и няма как да го измести някой отдолу понеже не е имало срещи тия дни . . . .
нещо хич не са ми ясни тия схеми в бокса .![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78 (17-10-2017), Marin (17-10-2017), borkooo_pz (17-10-2017), kypa (17-10-2017)
nikolay_diankov_1982 (17-10-2017), borkooo_pz (17-10-2017), kypa (17-10-2017)
jivko78 (17-10-2017), borkooo_pz (17-10-2017), kypa (17-10-2017)
Според мен наистина си има контузия и просто мал шанс.
nikolay_diankov_1982 (17-10-2017), borkooo_pz (17-10-2017), kypa (17-10-2017)
Аааа,за пазарджиклии не така ,колега![]()
.
----------
Нещо като че ли се опитва да прави като Кличко .Да действа психически,но май сбърка !!!
Нещата са несравними. Кличко беше действащ шампион и има право да отлага мача заради контузия.
Докато Кобрата е претендент и ако не е на линия за мача веднага го заменят със следващия в класацията т.е. Такам.
Все пак 70 000 са купили билети и изобщо интереса е огромен към подобни мачове.
Едно му прави чест на Кобрата - каза за травмата и се отегли. Спокойно можеше да се боксира контузен и да загуби мача, но
да прибере няколко сигурни милиона евро. Но той ясно показа, че не се бие за парите, а търси победата.
kypa (17-10-2017)
Той може да е взел някой лев под масата нашия. То не е казано, че като не вземе едни пари няма да вземе едни други.Туй бокс все пак.
Даже и малко по-малко да са поне боя отърва.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Marin (17-10-2017), borkooo_pz (17-10-2017)
Ето какво е написал Кобрата:
Здравейте, приятели!
Наясно съм, че новината за моята контузия и последвалата отмяна на мача между мен и Антъни Джошуа за световната титла ви е изненадала.
Не ми бе лесно да взема това решение! Знам, че на мое място почти всеки друг би избрал да се качи на ринга в Кардиф въпреки всичко и да прибере няколко милиона.
Всеки друг, но не и аз!
В моя живот и в моя свят не всичко е пари. Научил съм, че човек влиза в битка за да я спечели. Разбрал съм, че независимо от превратностите на живота човек не бива да изневерява на своите убеждения.
Антъни Джошуа трябва да защитава световните титли срещу здрав съперник и аз се радвам, че той вече има такъв.
Аз оставам още по жаден за тази битка и смятам, че е само въпрос на време. Именно подобни предизвикателства карат сърцето ми да бие силно и да усещам че съм истински жив. В период от една седмица опитахме всичко за да оздравим контузията, но всяко нещо си иска своето.
Приемам го, като знак. Щом Бог така е решил, значи така е трябвало да стане. Все така ще бъда себе и няма да предам принципите си. Няколко милиона повече няма да ме направят нито по-богат, нито по-щастлив.
Моето богатство е безрезервната обич на българския народ, от който винаги черпя сила и вдъхновение и който ми дава смисъл на всичко което правя!
Благодаря от сърце на всички българи за вярата и подкрепата! Те значат много за мен, особено в момент като този!
Продължаваме напред!
https://www.sportal.bg/news.php?news=689576
Хич не мисля ,че е контузия ,А Кобрата явно се уплаши !!!!
Защо даваше толкова зор за мач с него ???
Джошуа дори изобщо не искаше мач с нашия .
Пулев се направи на много куражлия ,въпреки ,че беше ясно че няма шанс .
А сега ?????
Харесвам го Пулев ,но няма психиката на големите .Кличко според мен точно това владее и затова беше толкова години номер едно .
Той че е много добър ,добър е ,но и много му помага психическата атака срещу противника .