pifa4o, Да много са добри и аз имам опит с тях ако и инста като цяло работеше като нашите цена нямаше да имат
pifa4o, Да много са добри и аз имам опит с тях ако и инста като цяло работеше като нашите цена нямаше да имат
pifa4o, телефонният ви номер също вече е сменен.![]()
Току що си отворих сметка и имам въпрос за верификацията. Значи трябва ли непременно да го направя, или мога да играя с неверифициран акаунт докато натрупам печалба (дано) и след това го верифицирам?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Верификация на акаунта ти е необходима само за теглене. Можеш да си търгуваш и с неверифициран такъв. Но не можеш да теглиш без покрити двете нива.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
tretipip (01-12-2012), InstaForex Bulgaria (03-12-2012)
Само искам да вмъкна една бележка към коментара на г-н Енчев, ако използвате акаунта само за търговия, можете да теглите парите си спокойно и без нито едно ниво на верификация (такова може да се поиска от страна на ИнстаФорекс при евентуално възникнал проблем). Ако искате да прикачите сметка във форума и да трупате бонус за писане, тогава са ви необходими и двете нива на верификация.
Първо ниво се достига с прикачване на сканиран документ за самоличност и обработката отнема до 72 работни часа.
Второ ниво се прави чрез прикачване на различен документ (например шофьорска книжка или паспорт - документ със снимка) и отново отнема до 72 работни часа, но условието тук е, че трябва задължително да имате одобрено първо ниво на верификация.
Emil Enchev (03-12-2012)
това означава повече от половин месец верифициране. Доста бърза работата ставаСамо искам да вмъкна една бележка към коментара на г-н Енчев, ако използвате акаунта само за търговия, можете да теглите парите си спокойно и без нито едно ниво на верификация (такова може да се поиска от страна на ИнстаФорекс при евентуално възникнал проблем). Ако искате да прикачите сметка във форума и да трупате бонус за писане, тогава са ви необходими и двете нива на верификация.
Първо ниво се достига с прикачване на сканиран документ за самоличност и обработката отнема до 72 работни часа.
Второ ниво се прави чрез прикачване на различен документ (например шофьорска книжка или паспорт - документ със снимка) и отново отнема до 72 работни часа, но условието тук е, че трябва задължително да имате одобрено първо ниво на верификация.- 18 работни дни си давате
Това е необходимото технологично време като се вземе предвид обема на потребители (не само в този форум и България), които имат сметки в ИнстаФорекс и искат да получат ниво на верификация. Никой не е задължен да верифицира сметката си, но който иска да получава бонуси за писане на смислени, а и не толкова коментари във форума, трябва да премине през тази стъпка.
предполагам, аз имах впредвид точно застраховката. Интересното е, какво и къде и как точно проверяват - то с престъпниците по-леко и бързо се отнасят.
----------
е, хайде сега, как ми е интересно, руснаците ще идентифицират нашите български документи. Съвсем естествено е, този процес да преминава тук, в БГ.Това е необходимото технологично време като се вземе предвид обема на потребители (не само в този форум и България), които имат сметки в ИнстаФорекс и искат да получат ниво на верификация. Никой не е задължен да верифицира сметката си, но който иска да получава бонуси за писане на смислени, а и не толкова коментари във форума, трябва да премине през тази стъпка.
Само за уточнение, и ако информацията вече е дадена, моля за извинение, но от този пост аз поне разбирам, че за да ни бъдат начислени бонусите по смтките, трябва да минем двете нива на верификация. Така ли е?
Навремето като си отварях сметката в един швейцарски брокер, искаха документите да са нотариално заверени............
е, хайде сега, как ми е интересно, руснаците ще идентифицират нашите български документи. Съвсем естествено е, този процес да преминава тук, в БГ.
Само за уточнение, и ако информацията вече е дадена, моля за извинение, но от този пост аз поне разбирам, че за да ни бъдат начислени бонусите по смтките, трябва да минем двете нива на верификация. Така ли е?![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
InstaForex Bulgaria (03-12-2012)