Я кажи кой къде те е насочил.
Я кажи кой къде те е насочил.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Първо попаднах на традер.бг от там в един друг форум в който бяха препоръчали книгите на Светлин Минев "как да търгуваме на финансовите пазари" - взех я и е прочетох .После попаднах на home-trader на сайтан а Ивайло Груев и взех книгата му "борсата война или флирт",но разбрах че с тези обучения (по 1 500 лв.)той по скоро продава карта на златотърсачите вместо да го намери златото за себе си.Така и на последно място преди 4 дни се срещнах с един вуйчо който търгува на борсата от 30 години и тои ми обърна представите за целия пазар .До сега бях чел само технически анализи ,а той не поглеждаше нито една графика у нас .Показа ми сайт на австралийска и новозеландска банка anz.eu .. в който имаше акций в 5 банки извличаше даден девидент и играе с цените им .Ту продава едната купува от друга.И за това ти казвам че на доста места се разпокъсах и не успявам да дръпна съществено.
ще говоря на ти ако не си съгласен казвай![]()
Последна редакция от FlySoul : 31-07-2011 на 23:15
И не на последно място забравих да спомена темата към която ти ме насочи гриид за прайс екшъна.Доста голяма и пълна ,но все още ми беше на друг език ,ако мога така да се изразя .Това ми струва като изкуство като занаят .И именно за това те питах за някоя книжка да хвана основитеЗа фундамент не бях чел тъй като мислех на технучески да го давам поради няколко причини : 1та е че за стабилен фундаментален анализ според мен трябва екип от хора .Скока на една валута спрямо друга примерно зависи от 1 милярд причини ,найвно е да се смята че сам човек може да разграничи значимите от незначимите 2рата е че имах малки въпросителни относно този тип анализ който за 10 дена се превърнаха в страхове ,но ще се разровя и ще видя как може да го приложа
Последна редакция от FlySoul : 31-07-2011 на 23:23
Началото е много кофти. Научи за структурата на пазара, пък ако имаш свободно време вземи записвай и курс по английски, че без него не става.
Трябва да си наясно, кое какво представлява.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ок благодаряАз не казвам че не знам английски просто си мисля че нещо толкова сложно на български като мине и през ливъриджа на чуждия език ще стане кофти .
Малееее само като прочета последния коментар и немога да влезна в час трябва да прочета 210 коментара назад. ква тема кво говорим.оххх
Кой книги прочте да ги прочета и аз ако не съм ги чел . Благодаря ти за отговора предварително.От 10 дена знам за форекс 2 книжки прочетох(не прелистих като ветрило а прочетох) ,ала всяко начало е трудно и тегаво още повече в такава сложна материя като финансовите пазари и анализирането им . Колкото до желание за прогрес - има и без значение от къде информацията ще бъде отсята ,намерена , прочетена и приложенаМерси за отделеното време
ПС колкото до четенето - всичко трябва да се прочете .С 3ма трейдъра разговарях последната седмица и 3мата ме пратиха на различни меставъпроса е сам да си изградиш стратегия и метод на работа с който да пазиш капитала си и в най-добрия случай с по малко да го надграждаш.Ама то това ако ставаше лесно процента щеше да е реципрочен и печелещите щяха да са 95+ %
бяха препоръчали книгите на Светлин Минев "как да търгуваме на финансовите пазари" - взех я и е прочетох .После попаднах на home-trader на сайтан а Ивайло Груев и взех книгата му "борсата война или флирт",заповядайдано да помогнат
Последна редакция от FlySoul : 01-08-2011 на 00:03
Ми аз пътвата съм я чел , да помогна ми някой неща като за първа книги за форекс, сега чакам тази втората която си писал и още пълния технически анализ една синя такава пак от тоя сайт дето ти си я гледал тая.
И онлайн курсовете не са за подценяване - гадното е, че са на английски и аз лично разбирам 50% от материята . Ако говорят на по-обикновен език няма проблем .