правите линиики най-добра работа вършат
и МА-татадругото - бошлаф дет викат
![]()
правите линиики най-добра работа вършат
и МА-татадругото - бошлаф дет викат
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Линийки чертая и фигури гледам
и все нещо не се връзва
-загубата все си е по голяма
от печалбата
при мен де
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колеги,вижте тези нива,от които учудващо точно се обръща цената:
Понеже всичко гениално е просто,оказва се,че това е индикатор на кръглите числа плюс 20,50 и 80 нива
Levels.zip
Последна редакция от petar : 30-08-2013 на 11:46
Тренд линии ,пивот, и плъзгащи ама най много две - това за дейтрейдинг от време на време МАСД при дневни и 4н
Не то ми е предално ясно какъв е принципа, но ми се струва страшно ненадеждно. Може би някъде има трейдъри, които печелят така, но аз просто не го възпроемам, няма как пазара да се води по някакви математически извлечени нива, които са просто цифри несвързани с формазия и/или па.
моето новобранско мнение е че ПА...всъщност е цената.....погледно от гледна точка на дей трейдинг цената прави хай лоу и клоуз в рамките на деня....пивота е производно на това....т.е. пивота е производно на ПА от предния ден.....Не то ми е предално ясно какъв е принципа, но ми се струва страшно ненадеждно. Може би някъде има трейдъри, които печелят така, но аз просто не го възпроемам, няма как пазара да се води по някакви математически извлечени нива, които са просто цифри несвързани с формазия и/или па......ако трябва да продължим в тоя ред на мисли....хай лоу и клоуз правят на дневна една свещ на по долните фреймове повече свещи...формацията е сбор от свещи/барове...пивота е математически резултат от формацията от свещи от предния ден....също както фибото на даден суинг е математически резултат от сбора на отместването на цената (ПА)....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Svilen (31-08-2013)
Ето за пример да схванеш по-лесно.Не то ми е предално ясно какъв е принципа, но ми се струва страшно ненадеждно. Може би някъде има трейдъри, които печелят така, но аз просто не го възпроемам, няма как пазара да се води по някакви математически извлечени нива, които са просто цифри несвързани с формазия и/или па.
Цената нали се движи нагоре и надолу ?
Значи като се движи определено време нагоре/надолу, се оказва, че това движение има някаква средна стойност.
А Фиботата представляват една такава средна стойност и затова цената винаги е и ще продължава да ги уважава
Още по-добър е примера с плъзгащите средни. И която и плъзгаща да вземеш, тя ще има същото въздействие от цената, като всяка друга, но по различно време и стойност съответно. Но цената винаги ще се движи в някакъв осцилиращ диапазон![]()
Svilen (31-08-2013)