Тук мисля да обсъждаме брокерите, който най-малко се възползват от възможността да прецакват клиентите си.
Тук мисля да обсъждаме брокерите, който най-малко се възползват от възможността да прецакват клиентите си.
Последна редакция от privelege : 28-09-2017 на 20:53
kypa (13-11-2017)
Вече написах в другата тема, че брокерите не можем току така да ги разделим на КОРЕКТНИ и НЕКОРЕКТНИ. Къде е точната граница, къде е точния разделител, с който да отсечем кой брокер е коректен и кой не е?
Иначе да, темата е добра, но по-скоро трябваше да се казва ОБСЪЖДАНЕ НА УСЛОВИЯТА ЗА ТЪРГОВИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ БРОКЕРИ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (28-09-2017), batDancho (13-10-2017), Marin (10-11-2017), kypa (13-11-2017)
Общо взето Сульо и Пульо когато решат да се занимават с търговия, първо започват да се интересуват от 'коректноста' на брокера, вместо да се научат да вадят кинти с трейдинг.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (28-09-2017), Emil Enchev (28-09-2017), Me4oBikov (29-09-2017), srmfx (12-11-2017)
Тук си прав, но въпроса е дали си спазват условията и дали не ги спазват само формално, а иначе, да прецакват определени групи от клиентите си
Преди два часа наредих теглене на всичките си пари от един австралийски брокер. Прехвален, та чак надценен.
Замотаха ми едно теглене и ги запитах защо ми бавят парите. Горе долу спазваха един ритъм на плащане и сега видях, че
излизат от него. Съпортът ми обясни да изчакам един работен ден т.е. до понеделник, защото финансовия офис вече
затворил. Има една подробност, че този брокер има ФЦА регулация и дори на сайта им всички европейци ни пренасочиха
акаунтите към отдела им в УК. Сега обаче се оказа, че те нямали изобщо офис във Великобритания. Шах с пешка.
Съпортът ми каза, че в момента говоря с американския офис.
На много места съм чел, че регулациите в САЩ са много по-различни от европейските, австралийските и т.н. Затова едните не
приемат американски клиенти и обратното. От къде се пръкна тоя брокер в стил "манджа с грозде" нямам идея.
При това преди това ми изпълнява плащанията по УК време, а сега не можело.
Казах им, че нямам желание да работя с американски брокер и ще си изтегля всички пари.
Оня тип се панира и както беше труден за лаф изведнъж ме затрупа с линкове как не са САЩ брокер и колко
и какви регулации имат от Европа и Австралия. Взе да се извинява и бла бла бла. Чак стана досадно.
В това време ми писна мейла, че са ми платили забавеното теглене. Виж ти! Можело значи.
Обаче това преля чашата и веднага наредих теглене на всички останали пари.
Писна ми да работя с такива измислени брокери, които те разиграват и размотават и чак като ги притиснеш и
заплашиш стават мазни и приятелски настроени. Баста.
kypa (13-11-2017)
Аз пък нямам никакви проблеми с теглене и внасяне на пари. Използвам Биткойн сметка. По всяко време може да се тегли и внася няма събота няма неделя. Всичко става за 1-2 часа мах. Всички реват недейте използва нерегулирани брокери бла бла бла и т.н. е аз използвам и съм ОК не съм пропуснал теглене. Вече имат сметли с Даш, Етер, Литеум и т.н. Много съм хепи, че не плащам разни банкови таксички и да чакам с дни парите. А и никакви верификации. сега чета че някой брокери вече искали и гласови верификации ха ха ха. Скоро ще искат пръстови отпечатъци и сканиране на ретината.Преди два часа наредих теглене на всичките си пари от един австралийски брокер. Прехвален, та чак надценен.
Замотаха ми едно теглене и ги запитах защо ми бавят парите. Горе долу спазваха един ритъм на плащане и сега видях, че
излизат от него. Съпортът ми обясни да изчакам един работен ден т.е. до понеделник, защото финансовия офис вече
затворил. Има една подробност, че този брокер има ФЦА регулация и дори на сайта им всички европейци ни пренасочиха
акаунтите към отдела им в УК. Сега обаче се оказа, че те нямали изобщо офис във Великобритания. Шах с пешка.
Съпортът ми каза, че в момента говоря с американския офис.
На много места съм чел, че регулациите в САЩ са много по-различни от европейските, австралийските и т.н. Затова едните не
приемат американски клиенти и обратното. От къде се пръкна тоя брокер в стил "манджа с грозде" нямам идея.
При това преди това ми изпълнява плащанията по УК време, а сега не можело.
Казах им, че нямам желание да работя с американски брокер и ще си изтегля всички пари.
Оня тип се панира и както беше труден за лаф изведнъж ме затрупа с линкове как не са САЩ брокер и колко
и какви регулации имат от Европа и Австралия. Взе да се извинява и бла бла бла. Чак стана досадно.
В това време ми писна мейла, че са ми платили забавеното теглене. Виж ти! Можело значи.
Обаче това преля чашата и веднага наредих теглене на всички останали пари.
Писна ми да работя с такива измислени брокери, които те разиграват и размотават и чак като ги притиснеш и
заплашиш стават мазни и приятелски настроени. Баста.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Не всички брокери предлагат депозиране и теглене с криптовалута.
Сега гледам на сайта на Австралийския брокер, че имат офис в Лондон и са дали адрес.
Но съпорта твърди, че нямат. Щом дори в това лъжат как да им вярваш изобщо?
kypa (13-11-2017)
не е правилно да хулиш хората при условие че и ти си бил като тях.и ти си бил нов и страхлив за парите си .нали не бъркам ?коректността на брокера ти дава сигурността да вадиш кинти!писал бях някъде за мой близък приятел който сложи 2000 направи ги 30 000 и започна да пуска тегления е да ама не мисля че получи само 2 те си хиляди и то след доста заплахи от негова страна
Като говорим за вадене на кинти ето малко суха статистика. Приключвам с този брокер, но какви са фактите?
Точно за две седмици малко над 2000 долара печалба. В началото депозирах 1700, но почти веднага ги редуцирах на
1500 и теглех всяка печалба над тях. Ето и снимка от историята преди да деинсталирам платформата. Аривидерчи Австралия.
Какво ви е мнението за адмирал маркет , че мисля да си отворя сметка при тях за да търгувам къси на биткойна, защото разбрах че при тях за късите не се плаща суап
----------
Сега проверих и това за суапа не е вярно. Бях го прочел в другия форум. Но беше прекалено хубаво за да е истина
kypa (13-11-2017)