Няма ли да бъдеш на по-голяма печалба ако ги раздаваш подобно на инстата във форекс форум,и второ 10 000 си дал за форум два пъти за два форума,ако плащаш на хората да пишат както тук по около 100-200 на човек на месец само за година ще се съберат повече от 20 000.Преди 5-6 години, когато започвах пчеларството, най-популярния пчеларски форум беше на друг човек, а не мой. И тогава просто си го купих за 10 000 лева (собственика му не можа да устои на изкушението). Сина ми пък за същата сума си купи най-популярния фотографски форум (аз му дадох парите). Сега вече осъзнавам, че съм можел да се размина много по-евтино, като просто създам нови форуми и започна да плащам по някоя друга стотинка на всеки един постинг.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (16-10-2017)
Като форма на маркетингова стратегия вероятно този ход на Инстата си струва парите. При всички случаи ще им излезе по-евтино от масова телевизионна реклама, или от раздаването на награди като лека кола Ламборджини например.
Проблемът с всички рекламни кампании обаче се състои в това, че не се знае дали ще се изплатят. Инстата разчита, че ще привлече много нови клиенти, и това наистина е факт, но колко от тези клиенти след това ще вложат истински пари и след това ще ги загубят?
Хайде, признайте си честно - колко от вас са дали истински пари на Инстата и след това са ги загубили?
Ще се учудя, ако има такива хора. В същото време със сигурност има хора, които с бонуса са спечелили живи пари и след това са ги изтеглили. При това положение ми е много интересно как им излиза сметката на инстата.
Последна редакция от Mateev : 15-10-2017 на 08:44
hanuman (15-10-2017), borkooo_pz (15-10-2017), kypa (16-10-2017)
Е, цели фирми съществуват да изчисляват ефективността на дадена реклама, пък Инстата да се остави на самотек
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
borkooo_pz (15-10-2017), kypa (16-10-2017)
Е ,то не е задължително ,ти да плащаш.Има доста качествени форуми ,където си има такса ,за да си член .Преди 5-6 години, когато започвах пчеларството, най-популярния пчеларски форум беше на друг човек, а не мой. И тогава просто си го купих за 10 000 лева (собственика му не можа да устои на изкушението). Сина ми пък за същата сума си купи най-популярния фотографски форум (аз му дадох парите). Сега вече осъзнавам, че съм можел да се размина много по-евтино, като просто създам нови форуми и започна да плащам по някоя друга стотинка на всеки един постинг.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз г-н Матеев започнах с 41 долара мои пари .процентно съм увеличил пре достатъчно акаунта за 1 година .теглил съм един единствен път и то 50 долара и то в биткойни (нече има значение).гледах условията на инста бенекард и сега пише че има такса 5,95 долара а преди имаше някакви 35 мисля да не са променили условията и сега да е по ефтино ???Като форма на маркетингова стратегия вероятно този ход на Инстата си струва парите. При всички случаи ще им излезе по-евтино от масова телевизионна реклама, или от раздаването на награди като лека кола Ламборджини например.
Проблемът с всички рекламни кампании обаче се състои в това, че не се знае дали ще се изплатят. Инстата разчита, че ще привлече много нови клиенти, и това наистина е факт, но колко от тези клиенти след това ще вложат истински пари и след това ще ги загубят?
Хайде, признайте си честно - колко от вас са дали истински пари на Инстата и след това са ги загубили?
Ще се учудя, ако има такива хора. В същото време със сигурност има хора, които с бонуса са спечелили живи пари и след това са ги изтеглили. При това положение ми е много интересно как им излиза сметката на инстата.
kypa (16-10-2017), koceto1111 (13-08-2020)
Матеев, ти наистина ли си убеден, че брокера може да печели само ако трейдъра губи - въпроса ми е сериозен?Като форма на маркетингова стратегия вероятно този ход на Инстата си струва парите. При всички случаи ще им излезе по-евтино от масова телевизионна реклама, или от раздаването на награди като лека кола Ламборджини например.
Аз лично търгувам в инстата много отдавна с мои пари - доста преди да попадна в този форум и никога не съм губил основния си капитал. Значи ли, че инстата е на загуба от мене? Щото като гледам за период от 5-6 години колко спред само съм платил и ми се завива свят. Във всеки случай платения спред е повече от капитала който съм вложил, ама много повече.
аз г-н Матеев започнах с 41 долара мои пари .процентно съм увеличил пре достатъчно акаунта за 1 година .теглил съм един единствен път и то 50 долара и то в биткойни (нече има значение).гледах условията на инста бенекард и сега пише че има такса 5,95 долара а преди имаше някакви 35 мисля да не са променили условията и сега да е по ефтино ???
По принцип форекса пък и въобще търговията на финансовите пазари НЕ Е ИНСТРУМЕНТ ЗА ПЪРВОНАЧАЛНО ЗАБОГАТЯВАНЕ, въпреки че на някои хора много им се иска това да е така. Едно е вече да си имал пари, и да се опитваш да ги умножиш 2, 3, 5 или дори 10 пъти, и съвсем друго е да си мечтаеш за нарастване на капитала 1 милион пъти. Ако приемем, че първото е възможно да се случи, и някои хора дори са го постигнали, то второто според мене е ЕДНА БЕЗНАДЕЖДНА ИЗЛЮЗИЯ.
Дори и Уорън Бъфет, който е втория по богатство човек в света, се задоволява само с 20% годишно. Това обаче го прави регулярно вече 30 години подред. И в никакъв случай не е започнал с 1 долар, а с бая милиончета, получени от ликвидирането на едно предприятие в текстилната промишленост.
Ако наистина беше възможно някой да постигне 1 милион пъти ръст, то тогава нямаше да има фондове, а само индивидуални играчи. Да, ама всеки един успял индивидуален играч бързо бързо осъзнава, че темповете на нарастване на акаунта му са много ниски, и затова създава фонд, белким привлече в него ЧУЖДИ ПАРИ, от управлението на които да си докарва по-високи доходи. В основата на всеки един фонд стои по поне 1 успял трейдер, който вече има печеливша стратегия с малък процент на годишна доходност, но няма достатъчно голям капитал, за да печели достатъчно много от стратегията си.
Така че ако искате да си поставите някакви РЕАЛИСТИЧНИ ЦЕЛИ, първо се постарайте да си направите стратегия с някакво ПМО, а след това започнете да мислите как да привлечете чужди пари, които да вложите в тази стратегия. Тоест опитайте се да създадете фонд, и да го популяризирате.
Мечтата обаче за ПЪРВОНАЧАЛНО ЗАБОГАТЯВАНЕ ОТ ФОРЕКС според мене е само една ИЛЮЗИЯ и нищо повече. Никой никога не го е правил в целия свят, така няма как да си мислите, че вие ще сте първите.
Според мене правилния път е следния:
1. Създаване на бизнес, с който да могат да се спечелят поне 100 000$ за 3-4 години, като това е напълно реалистично.
2. Търговия на финансовите пазари с тези пари, като тука отново е напълно реалистично за 5-10 години те да бъдат направени на няколко милиона.
3. С тези милиони вече се създава фонд, посредством който с ЧУЖДИ ПАРИ вече можете да се целите в първия си МИЛИАРД.
4. Междувременно се постарайте да се ожените и да си направите деца, защото вашия собствен живот може и да не ви достигне да изминете целия път от край до край.
Последна редакция от Mateev : 15-10-2017 на 14:36
L1914 (15-10-2017), Alex1977 (15-10-2017), borkooo_pz (15-10-2017), kypa (16-10-2017)
Е това е, аз преди 30 години я почнах от зад напред.
Първо се ожених, после се роди детето и чак тогава започнах да се чудя какво ще ядем.
Ама то за да успеешнтрябва и малко да си прецакан, щото ако не бяха жената и детето и да изкарах някакви пари, определено щеха да отидат за мноооого весели спомени.
Novak (15-10-2017), borkooo_pz (15-10-2017), kypa (16-10-2017)
бъфет се задоволява с 20% защото разполага с милиарди и управлява милиарди на други хора .плюс това той има финансите да се разхвърля във всички сектори и където има бум печели стотици проценти и 10-20 в другите сектори.интересното е че имаме абсолютно обратно разбиране за първоначалното забогатяване !моята стратегия за търговия е толкова проста че няма накъде и благодарение на това че търсих простотата на действието аз си направих супер лесен тестер за всичко което се търгува .не е 100 % сигурна само и единствено поради факта че на форекс има дъно от порядъка на между 70 и 200 фигури и има необятен връх до безкрай.много е лесно човек да си направи сам стратегия за игра с която да не си губи парите и да му носят добра годишна доходност.но първо трябва да загрее къде е нулата така да го кажа и да започне мисловния градивен процес .По принцип форекса пък и въобще търговията на финансовите пазари НЕ Е ИНСТРУМЕНТ ЗА ПЪРВОНАЧАЛНО ЗАБОГАТЯВАНЕ, въпреки че на някои хора много им се иска това да е така. Едно е вече да си имал пари, и да се опитваш да ги умножиш 2, 3, 5 или дори 10 пъти, и съвсем друго е да си мечтаеш за нарастване на капитала 1 милион пъти. Ако приемем, че първото е възможно да се случи, и някои хора дори са го постигнали, то второто според мене е ЕДНА БЕЗНАДЕЖДНА ИЗЛЮЗИЯ.
Дори и Уорън Бъфет, който е втория по богатство човек в света, се задоволява само с 20% годишно. Това обаче го прави регулярно вече 30 години подред. И в никакъв случай не е започнал с 1 долар, а с бая милиончета, получени от ликвидирането на едно предприятие в текстилната промишленост.
Ако наистина беше възможно някой да постигне 1 милион пъти ръст, то тогава нямаше да има фондове, а само индивидуални играчи. Да, ама всеки един успял индивидуален играч бързо бързо осъзнава, че темповете на нарастване на акаунта му са много ниски, и затова създава фонд, белким привлече в него ЧУЖДИ ПАРИ, от управлението на които да си докарва по-високи доходи. В основата на всеки един фонд стои по поне 1 успял трейдер, който вече има печеливша стратегия с малък процент на годишна доходност, но няма достатъчно голям капитал, за да печели достатъчно много от стратегията си.
Така че ако искате да си поставите някакви РЕАЛИСТИЧНИ ЦЕЛИ, първо се постарайте да си направите стратегия с някакво ПМО, а след това започнете да мислите как да привлечете чужди пари, които да вложите в тази стратегия. Тоест опитайте се да създадете фонд, и да го популяризирате.
Мечтата обаче за ПЪРВОНАЧАЛНО ЗАБОГАТЯВАНЕ ОТ ФОРЕКС според мене е само една ИЛЮЗИЯ и нищо повече. Никой никога не го е правил в целия свят, така няма как да си мислите, че вие ще сте първите.
Според мене правилния път е следния:
1. Създаване на бизнес, с който да могат да се спечелят поне 100 000$ за 3-4 години, като това е напълно реалистично.
2. Търговия на финансовите пазари с тези пари, като тука отново е напълно реалистично за 5-10 години те да бъдат направени на няколко милиона.
3. С тези милиони вече се създава фонд, посредством който с ЧУЖДИ ПАРИ вече можете да се целите в първия си МИЛИАРД.
4. Междувременно се постарайте да се ожените и да си направите деца, защото вашия собствен живот може и да не ви достигне да изминете целия път от край до край.
borkooo_pz (15-10-2017), koceto1111 (13-08-2020)
Ами да, убеден съм, защото иначе няма друг начин на брокера да му излиза сметката. Описвал съм го някъде с най-големи подробности защо това е така, но не ми се рови из хилядите постинги с простотии на Ангел да търся моите, в които има нещо полезно.