Имате ли някой любими мисли или фрази на извесни трейдъри които ви стимулират и си ги повтаряте постоянно?
Имате ли някой любими мисли или фрази на извесни трейдъри които ви стимулират и си ги повтаряте постоянно?
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Имам да:
-Баси тъпото парче дет си!!! - wannabe, след като направя идиотски трейд, което за жалост все още ми се случва
Последна редакция от wannabe : 29-08-2017 на 19:31
Като каза "тъпо - парче" се роди, у мен въпроса: че то има ли умни - парчета ? (или те не са просто парче, а нещо цяло, дето не е на парчета ?)-Много тъпо парче си!!!- wannabe, след като направя идиотски трейд
Дали и това не е измама, че има умни същества човешки ?
забрави важното: Разбира се освен мене други, а ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Ей сега си и** мамата..." - известния трейдер kypa, непосредствено след отваряне на позиция горе долу ежедневно.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Кефите ме ей. Кефите ме и това си е. Велики фрази трябва да ги запомня. Записвам си.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Трейдинга е добро упражнение за мозъка с напредване на годинките. Това е един несвърсващ пъзел който ежедневно се мъчим да решим. Държи мозъка ни активен - Акула
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Ако слушате радио Веселина по добре не се занимавайте с трейдинг Пабло
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хахах ми аз напоследък се усещам че не викам а мисленно си казвам -айде айде още малко дай дай дай като се навържат много плъзгащи особенно е олелия
Живеем в свят в който за да останеш на едно място трябва да бягаш много бързо
....един цитат от сериал
-гладиатори преди битка 1/как да остана жив"? 2/"искаш да останеш жив на арената,ами не губи"!