Петролеца много брутално избухна. Евройеничката и тя, ама нея не можах да я хвана.
То петролеца даже май има някаква фигура хармоническа кът за по таз тема, на 1 час последните 50 часа.
Туй за другата тема беше.
Петролеца много брутално избухна. Евройеничката и тя, ама нея не можах да я хвана.
То петролеца даже май има някаква фигура хармоническа кът за по таз тема, на 1 час последните 50 часа.
Туй за другата тема беше.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
albagpipe (18-08-2017), borkooo_pz (18-08-2017), Skp (18-08-2017), mck. (19-08-2017)
Аз гледам на всички. Когато правя анализ на нов инструмент първо започвам анализа от месечна и постепенно слизам надолу. Графиките под 1 час ги използвам рядко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (18-08-2017), borkooo_pz (18-08-2017), mck. (19-08-2017)
Аз си имам две двойки ,които ги ги пускам ,гледам ги по дългосрочно от 4 Н ,добавките ги правя на 1Н .Рядко пускам други .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз четири пазара, по основната стратегия поне. И четир фрейма - 1, 2, 3 и 5 минутки, последните две с един обем, първите две с половин.
Тя допълнителната скоро не съм я и практикувал даже.
borkooo_pz (18-08-2017), albagpipe (18-08-2017)
Пък аз на М5 гледам ......
Даже на М1 слизам на новини .....
Ма тогава пРЕДимно гледам .....
Или на Активата скалпирам))
borkooo_pz (18-08-2017), Skp (18-08-2017), albagpipe (18-08-2017)
сега си правя експерименти с е/д по 9/30 ,но много мудно тук и рядко ги хващам![]()
kypa (18-08-2017), albagpipe (18-08-2017), Skp (18-08-2017), borkooo_pz (18-08-2017)
За новините 1 минутка е даже много. Трябва 15 или 30 секунди графика да се гледа. И пак тъй предимно да се гледа.
А за 9/30 трябва някакъв робот да се направи да сканира пазарите и таймфреймовете за сетъпи автоматично. Тъй най-хубаво ще се търгува системата.
albagpipe (18-08-2017), КинО (18-08-2017), Skp (18-08-2017), borkooo_pz (18-08-2017)
Не съм съгласен. Малко и и интуиция си трябва тук.![]()
kypa (18-08-2017), toranagasan (18-08-2017), borkooo_pz (18-08-2017), albagpipe (19-08-2017)
За новините или за 9/30 с кодец?
Щот за 9/30 за робота идеята ми е само да сканира за минималните технически условия и да съобщава къде са изпълнени. И след туй вече трайдера да взема решение дали да отваря сделка, дали да пропусне, дали да изчака да се донагласи сетъпа.
borkooo_pz (18-08-2017), albagpipe (19-08-2017)