да, всяко качване с 5-6 пипа трбява да се селва.. асно е, че крайната цел е 1,17 ама няма да отиде там наведнъж.. ще връща с по 5-7 пипа нагоре.. Ботска му работа
да, всяко качване с 5-6 пипа трбява да се селва.. асно е, че крайната цел е 1,17 ама няма да отиде там наведнъж.. ще връща с по 5-7 пипа нагоре.. Ботска му работа
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (22-08-2017)
веке за дълго дебна аз
докато 1.1744 държи дълго мисля да дебна на минутка ако има де![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-08-2017)
пътя нагоре е ограничен.. надолу е бъздънна яма..........................................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
borkooo_pz (22-08-2017), kypa (22-08-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-08-2017), звездоброец (22-08-2017)
Днеска ЗЕУ-то както излезе прешно>>прогноза>>текущо и за петък ИФО-то както е прешно>>прогноза дали няма да става за псевдо-инсайдерска търговия. За 10 пипа на евродойляра или за 20 стинки на Златю примено, щот макулите не ги отразяват кой знай колко много тез.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
звездоброец (22-08-2017)
REDA (22-08-2017)
добри движения имаше днес кът за понеделник.. утре пак ще сме в същата посока..
звездоброец (22-08-2017)
ми то аз дните га не съм търгувал, не ги броя.. днеска първи трейд, значи сме понеделник..