Момче всяка сутрин преди кафето вземи на гладно 50 мм ракия без грам захар да е пекана
И тогава няма да ти е студено хич .кръвта ще ти кипи и само по чужди мацки ще се заглеждаш![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ВЕ как от сутринта нали ще търгувам после, че и на работа ще ходя ако я подкарам с ракията отиде та замина ,я се спра на 50 гр. я не.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много от рано за ракия говорите , чак ми стана кофти на стомаха като си го представих ако жулна една в момента![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Spekulanta (11-04-2014)
ЕЕЕЕЕЕ кво ти е 50 мм ва колега кой ще те усети ?
Казвам ти опитай и пак ще поговорим ............
Но истинска ракия без захар !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Със сигурност не се познаваме, аз съм от по-хубавия град Варна. Неведоми са пътищата на съдбата, така че може и да се запознаем.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не мерси аз си пия топло кафе и пак ми е добре , алкохола не ме блазни мене толкова аз съм от отбора на кафеджиите![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
lideto000 (11-04-2014)
А бе то и аз пия кафе но преди това ударих една на ексс
50 мм поне ако не за друго поне за смелост че тук на форекс пазара не трябва да се страхуваш !!!
Азпреди малко викам на колежката че е по добре с предпазливост отколкото със смелост.От смелост на пазаря голяма файда няма,не се борим с никого там.Просто трябва да сме с него в посоката му и да не прекаляваме с обема в случай на грешка.
Пиенето е три вида- от радост, от мъка или от сутринта. ОТ сутринта според мен граничи със зоната на мрака.