и сега след 9 години как е търговията
.................................................. .............?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Преминал през много перипетии,продължавайки да се учи ,за сега като цяло на плюс, но винаги може по-вече
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз го научих покрай покера, като в една статия правеха сравнение между 2-те.
Аз пък научих за Форекса от една реклама на Традер.бг
В АБВ пощата Пишеше ПАРИТЕ НИКОГА НЕ СПЯТ
И аз чакай да видя какво е това !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Чакайте и аз да кажа откъде научих за Форекса:
Някъде беше ранна пролет 2004г и бяхме студенти последна година. Срещаме един приятел от нашия поток в университета, ама облечен в костюм с вратовръзка. На тия години (22-23г) кой ти ходеше така??? Заговорихме се с него и го питаме за къде се е издокарал така. Той отговори, че се е прибирал от работа. И ние леко учудени и вече с респект (поради облеклото му) го питаме къде работи. Той отговаря - "Във Варчев!". И ние пак: "Къде?!?!?!". И той отново: "Във Варчев!"
Разделихме се след няколко минути и аз питам моите приятели с които се мотаехме тогава: - "Абе, вие разбрахте ли къде работи.......(да не му споменава името)!". И единия ми приятел отговаря: "Ами май каза, че работи в барче", аз пък го контрирах: "Не бе, май спомена, че работи заварчик?!?!"
Впоследствие 2-3 дни по-късно разбрахме какво е това Варчев и оттам посетихме офиса им и чухме сефте за Форекс. От всичките ми приятели тогава (10-12 човека) само аз започнах да се занимавам, а от 2-3 години насам и още един приятел се заигра
Та с няколко думи: Варчев-Барче-Заварчик и си дойдохме на думата ФОРЕКС![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Spekulanta (30-10-2013), Svilen (30-10-2013)
При мен стана така.... мой познат, който работеше в моя бизнес и беше супер успешен се беше хванал с трейдинг. До момента аз бях чувал само за големите в играта, от обща култура знаех, че има хора, които печелят търгувайки на борсатаТа един ден бях до офиса му и случайно стана на въпрос, разгледах какво прави в момента, обясни ми 2-3 неща и оттам като се прибрах се почна... Стигнах до традер.бг и аз като брокера с най-зарибяваща реклама за новаците, демо, реално и т.н. Сега човек който ме подтикна към тази работа е много напред с материала и така си вади основните доходи.
D-12 (30-10-2013)
Аз също започнах с Trader.bg преди около 4 години. Започнах с демо и нещата се получаваха, малко след това отворих и първата си реална сметка, която за ден затрихи после се хванах за книгите.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
D-12 (30-10-2013)
И аз разбрах от trader.bg. Преди около 5 години участвах там във месечните състезания. Всички мои приятели които пробваха с форекс разбраха, че не се печелят лесни пари там и се отказаха. Тогава разбрах много неща за форекса, като цяло всичко това мнного ми допадаше и сметнах, че имам нужните качества. Работата обаче не ми позволяваше да чета и да търгувам демо. В последствие почнах и втора работа и така поотложих нещата защото нямаше как да рискувам а остана без работа и да се моля да забогатея от форекс. Попрочитах някоя друга книга 2-3 години, интересувах се в свобоното си време и чаках удобен момент да се захвана по сериозно. От около 8 месеца съм на работа която ми позволява постоянен "мониторинг" така да се кажеЦелта е това да е и бъдещата ми професия, но времето ще покаже
![]()
Ох и аз минах по този "път", но с тази разлика, че не съм затрил реална, защото още нямам и освен тук нямам приятели, които да са дори пробвали това...то може би е и от годините на които съм/са, но сега нямам много време за търгуване, а за в бъдеще .... дано мога да кажа, че се издържам, че и печеля с търгуване....