да и при мене е така :д никой не се занимава с това и неразбира точно какво правя,най просто им обяснявам че е като еврофутбол,само че шанса е повече на моя страна и ако го няма форума няма с кого да си приказваш за форекса![]()
да и при мене е така :д никой не се занимава с това и неразбира точно какво правя,най просто им обяснявам че е като еврофутбол,само че шанса е повече на моя страна и ако го няма форума няма с кого да си приказваш за форекса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А нужно ли е да има на кой да обясняваш за форекс и с какво се занимаваш ?на мене ми звучи много яко, щото около мене както казах вече няма хора или поне имаше(човека дето ме зарибино вече си се прибра в родният град) дето да се занимават с това нещо и ми е некво странно
както се казва...човек когато го вълнува нещо и то много както в моя случай, има нужда да говори за него, а няма на кого
и за това има спам тука
----------
на някой като искам да му спомена що за животно е това и с две-три думи да му обясня няма желаещи, всички си мислят, че е се едно да пускат еврофутбол или да цъкаш като на ролетката
Таман можеш да стоиш в мистичност и да придаваш загадачност(ако изкарваш пари разбира се)![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
надявам се и до там да стигнеме![]()
![]()
![]()
![]()
а иначе хем е добре, хем не![]()
добре е да може да споделиш с някой, защото според мен повечето хора имат нужда да споделят но пък и да не трябва да лежат на диванче и до тях да има седнала персона с лист и химикал в ръка
не е добре, защото както ти каза стоиш си в мистичност и ако може изкарваш париако ли не, само си седиш
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Да ви кажа чесно някой път е много хубаво като се прибера и почнем с жената да обсъждаме пазара, нивата кой какво мисли итн. Но и това си има своята крайност писва на човек само форекс ала бала отляво от дясно и тогава идва време за малка забежка... газ на дунава за риба![]()
е тя женати ти от вкущи работи ясно,а ти офис ли си имаш или работиш във някаква фирма,щото не виждам смисъл да даваш пари за офис ако работиш за себе си,освен ако жената не ти досажда много :д
В офиса си стоя ама тои си е мой наем неплащам , не че ми досажда жената ама все ми се бърка в нещата. Затова всеки да си знае мястото, пък и аз съм си заклет пушач а у дом не се пуши да е..а забраната на женатаПа и цял ден ако сме заедно ще си омръзнем бърже и после инвестициия в нова трябва да правя, бая трудно ще бъде кат се има в предвид какви са проклети повечето
![]()
хахааха,добре си го измислил значи :д евала макар,че мене би ми омръзнало да ходя се аз до офиса ,що не я пращаш от време на време нея :д
много правилно браво, поздравления особено в това, че търгувате на отделни мести, щото верно, направо много бързо ще да си омръзнетеВ офиса си стоя ама тои си е мой наем неплащам , не че ми досажда жената ама все ми се бърка в нещата. Затова всеки да си знае мястото, пък и аз съм си заклет пушач а у дом не се пуши да е..а забраната на женатаПа и цял ден ако сме заедно ще си омръзнем бърже и после инвестициия в нова трябва да правя, бая трудно ще бъде кат се има в предвид какви са проклети повечето
нека тя да си търгува и да си чисти и да си готви у дома, пък ти да си ходиш до офиса
добре е така
или поне така звучи
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
То офиса си е мойта малка крепост и никой без покана не влиза, или ако влезе без покана го отнася сериозно особенно ако ме е разсеял![]()
дам в твоя случай след като и женати го работи това е ясно, че е добре така както ти си го направил да си имаш офиси да и аз споделям това за крепоста
а иначе, аз в моя случай приятелката ми като и се налага да ходи на работа, просто защото няма как да си упражнява професията у домаи на мен ми остава само да си завоювам една стая и да си я направя на нещо като офис
и там да бъде моята крепост
или можеби на тавана на къщата...и това би било вариант
![]()