Язе един стоп и половина дадох докато се кача на ракетата и после само с половин обем нагоре.
Ама за сметка на туй пък и на евройеничката намазах.
Живко, мискинино, с тез целите лотове на кой брокер дереш кожата?![]()
Язе един стоп и половина дадох докато се кача на ракетата и после само с половин обем нагоре.
Ама за сметка на туй пък и на евройеничката намазах.
Живко, мискинино, с тез целите лотове на кой брокер дереш кожата?![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
jivko78 (31-07-2017)
микролотове се , иначе щеше да е прекалено хубаво
но имам още 2 сметки на различни фреймове и там съм на дълги
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (01-08-2017)
С този пробив докъде може да стигне паунда, вече се обърках с тоя долар, чак толкова не вярвах.
Последна редакция от ef4e : 31-07-2017 на 20:51
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
kypa (01-08-2017)
И от там вече трябва надолу, мецаните сигурно дебнат, иначе лошо става.
kypa (01-08-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (01-08-2017)
Как му удряте такива големи обеми, не ви знам. Или това е в xm?
emoyambol (31-07-2017), Spekulanta (01-08-2017), borkooo_pz (01-08-2017), kypa (01-08-2017)
Сега уж нарисува по-високо дънце и може и да приключи благополучно ситуацията, ама то за днеска май не остана за кога.
Макар че снощи точно по туй време стана интересното.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Fafa (01-08-2017)