Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (10-08-2017)
Е точно от телефона дето пиша сега трудно ще кача каквото и да е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стойчо Керев нали и той в някакви такива братства май участва и уж разкрива някакви загадки в предаванията си ама вече много фантастично взе да го пресъздава...
kypa (10-08-2017)
Аз па за Тилерсон вчера мярнах, че и той кът бил в университета членувал в някакъв такъв клуб като Череп и Кокали.
Даже неговия клуб, Череп и Кокали и още няколко заедно били част от някаква по-мащабна клубна структура дето съществува на цялата територия на САЩ.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Kamenitsa (10-08-2017)
Мадам Хепи хич я няма по историите и въобще не помни (ако въобще е знаела), каква е тази война ... затова ще кара само на цифри, без сравненияДнеска годишнина от войната в Южна Осетия (и Грузия), и там има бая за Консперацията (по всичките новини се хвалят как няма правни последици за нито една от страните или хора от тях).
Мадам Хепи и тя сигурно може да измисли нещо по въпроса, че датата една особена - 8.08.2008.
Значи, пак си имаме 8 - някой майстор в правене на пари е решил да направи още повече. Само че среща съпротива на някой много мощен и му се налага да се научи на стратегия и постоянство. Действието се развива или по вода, или наркотици, или нефт, или е станала някаква много сериозна заблуда. Реално, в това събитие, субекта, който го причинява, плаща стари дългове към субект с различна националност/кръв (бивш приятел) - някога си е имало използване на чужди блага и сега е дошло време да се връща.
Кипе, така пасва ли?
Ако не ме лъже паметта, на тази дата май започнаха олимпийските игри в Китай? Или не е било тази година?
Безплатен обяд няма!
kypa (10-08-2017)
То и аз не знам много за таз война. От туй дето съм чувал обаче доста главатари и от двете страни участват и във войната в Донбас.
Няколко големи петролопровода минават оттам, в Абхазия мисля имаше и някакво голямо пристанище.
Две основни последици дето знам за тях са пренареждане на етническия състав на населението (да няма грузинци в Южна Осетия най-вече) и руски контрол върху територията, включително военно присъствие.
Някаква карта:
Там дето е лявата Набуко май няма тръба, ама от Тбилиси до морето има. И една от Азербайджан до руското черноморие има дето заобикаля Чечня.
От Азербайджан за Турция има тръба де, даже май са няколко. И минават през Грузия.
Happy68 (10-08-2017)
Грузинците я сравняваха с косовската война. А руснаците, като численост там са били, не повече от 1/3.Две основни последици дето знам за тях са пренареждане на етническия състав на населението (да няма грузинци в Южна Осетия най-вече) и руски контрол върху територията, включително военно присъствие.![]()
kypa (10-08-2017)
Те даже не са и руснаци, ами едни от тез кавказките племена/народи.
Аз не мога да схвана реалните причини за таз война. Щот уж контрол върху петролопроводите се цитира за такива, ама те не минават през Южна Осетия.
Последиците от войната са изцяло положителни за Русия и почти изцяло негативни за Грузия и уж натовските интереси там. Няма логика натовци и техните хора да започнат война, от която да излязат абсолютни губещи.
Илюминати, конспирации, фалшиви новини – как хората падат в капана
http://www.webcafe.bg/id_1828636425_...padat_v_kapana
Кой както си иска да го тълкува.
Прави впечатление някой като не вярва в Консперацията как почва да пише за Ильоменати, знаци и други подобни работи дето наистина няма реална информация за тях. И изведнъж споменават разни събития като 11 Септември, някой нагласена война или далавера на бамкерите под същия знаменател, а за там често има (пре)достатъчно информация за логични изводи, че Консперация има и работи усърдно.