Прав си, но такава ни е била държавата тогава, такъв ние бил и елита, а и винаги има изключения(както в личностите така и в интересите им). Сега нещата мисля са малко по различни.Илия Павлов голям филантроп беше особено. Или пък (другите) собственици на оръжейни заводи из България, дето чрез по-високия от средния интелект, който притежават успяват да продадат оръжие на най-бруталните диктатори и криминални групировки в света.
И се събрат да си говорят един с други не щото да организират следващата далавера, ами щот им липсва топлинка, уют, приятелство.
Ясно ти е и че "сделките и договрките" стават и без да си член на ложа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Васил Божков е на път да се превърне, в най-големия филантроп на прехода у нас, но да видим все пак, дали ще стане реалност музея
----------
За йерархията си много прав....................................не се бъркайте в на макулите игрите
те са горе ние долу всеки да си знае мястото в йерархията
който държи парата той е шефа, дали е масон илюминат подробност
парата кой държи е важно-печатниците кой държи на държавите
колко печатници има големи две-на долари и евро-ФЕД и ЕЦБ и двете се контролират от един център сякаш
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Компания в САЩ постави чипове на служителите си
От 1 август работещите за Three Square Market, технологична компания в щата Уисконсин, могат да изберат дали да им бъде имплантиран подкожно между палеца и показалеца чип с размера на оризово зърно, разказва "Ню Йорк таймс".
участващите ще могат буквално с едно движение на ръката да задействат електронната ключалка на офиса или да платят покупка в кафенето на фирмата
http://www.dnevnik.bg/tehnologii/201...lujitelite_si/
Имлантирането на т.нар. radio-frequency transponder system е одобрено от федералната агенция
аз не бих си сложил чип под кожата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всъщност тази идея с чиповете Одавна се върти и мисля че много американци вече поставят на децата си с цел да знаят по всяко време къде са ,но аз си мисля ме идеята е друга.Както и с тези камери и сатели които са на всякъде.Но за Европа мисля че още рано да се вкара този метод.Разбирасе времето ще покаже.
kypa (30-07-2017)
И каква е идеяъа - може би да те следят?Всъщност тази идея с чиповете Одавна се върти и мисля че много американци вече поставят на децата си с цел да знаят по всяко време къде са ,но аз си мисля ме идеята е друга.Както и с тези камери и сатели които са на всякъде.Но за Европа мисля че още рано да се вкара този метод.Разбирасе времето ще покаже.
Знаеш ли, че за 99.9 % от населението какво прави и къде се намира на никой не му пука, освен на най близките му хора - семейство, родители, еврнтуално няколко приятели и това е. Що много хора си мислят, че някакви органи и институции се интересуват от това кой къде ходи и какво прави.
Ако наистина някоя инстиъуция реши че трябва да контролира някого, то ще го направи с чип или без.
Тези, които вярват в огромни конспирации, пропускат истината, а тя е, че трудно се манипулират и контролират милиони хора. Хората са непокорни и дори когато не виждат през теб, те са склонни да отидат в неочаквана посока.
kypa (30-07-2017)
Точно така, но това е типична черта на любителите на конспирации да си мислят, че са много уникални. Ползваш ли телефон и компютър, плащащ ли електронно(че дори и с крипто валута) в системата си и всчко свърано с теб е достъпно за съответните служби.И каква е идеяъа - може би да те следят?
Знаеш ли, че за 99.9 % от населението какво прави и къде се намира на никой не му пука, освен на най близките му хора - семейство, родители, еврнтуално няколко приятели и това е. Що много хора си мислят, че някакви органи и институции се интересуват от това кой къде ходи и какво прави.
Ако наистина някоя инстиъуция реши че трябва да контролира някого, то ще го направи с чип или без.
Последна редакция от K_W : 29-07-2017 на 22:53
kypa (30-07-2017)
Точно в целта. Ограничените мозъци си мислят, че са уникални и са обект на преследване от всички и за всичко![]()
Ама то принципно, наистина почти всичко е достъпно за някои служби, но те нито имат интерес да ползват тази информация, а даже и да искат нямат капацитет да го направят.
Между другото в момента по Нова дават екранизирана версия на Шестото клеймо от Дан Браун - то е точно за конспирацията на илюминатите![]()
kypa (30-07-2017)
Напротив няма нищо по-лесно от това да се контролират милиони хора, защото са абсолютни овце. Непокорните са единици за съжаление.![]()