Тука искам да опиша една стратегия която използвам. Вече съм я описал в друг форум и нямам време да копирам всичко тук. Който иска може да я следи ЦЪК.
Тука ще обявявам когато съм я ъпдейтнал.
Тука искам да опиша една стратегия която използвам. Вече съм я описал в друг форум и нямам време да копирам всичко тук. Който иска може да я следи ЦЪК.
Тука ще обявявам когато съм я ъпдейтнал.
Последна редакция от privelege : 25-07-2017 на 22:13
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Желевия форум цензуриран тука, "цък" няма да работи. По-добре името на темата да се спомене.
Иначе успех с темата и най-вече сделките у нея.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
кипа ти ми разказа играта. Отваряш ми двойна работа пфуууу тези междуфорумни борби язък. Цялата ни нация е такава разделена.
Роналд Рейгън
kypa (25-07-2017)
Повторението майка на знанието и на бонбонукса.
Можеш тука да пуснеш ориджинала а пък у желевия форум линк.
daniwin (25-07-2017)
ndimitrov73ако си отворил темата с намерението да предизвикаш интерес и коментари е редно да я изложиш тук
ако е само да си почешеш егото може и с линк
аз лично няма да кликна на линка
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
kypa (25-07-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-07-2017)
Аз чат пат кът се сетя отварям желевия форум, ама я се сетя веднъж в годината, я не. Ама смисъл от линк не виждам, каквото има да се казва да се казва тука.
Между другото туй:
https://userstyles.org/styles/137791...imple-2016-mod
може да се ползва за тъмна темичка за оня форум, макар че е малко кофти написана. Само трябва да се добави домейна в първия ред на цсс-то.
Все пак едитнах линка към неговата тема, който има желание, може да я посети.
Но не е зле и тук да се постват резултатите.
ndimitrov73 (26-07-2017), Skp (26-07-2017)
Почвам да копирам:
Здравейте,
Реших да отворя нова тема, защото сделките които публикувах в други теми бързо изчезваха от коментарите на други съфорумци. Прейнсталирах си системата смених Убунту с Линукс Минт и сега мога да правя и снимки така, че ще има и показани снимки.
Искам да дам някой уточнения. ПА стратегията е най-силна на по-големи графики и на ликвидни пазари.
Всеки казва има различни платформи и различни графики как може да се прави анализ по-тези модели когато на различните графики баровете са различни? Анализа по ПА стратегията се прави на графика базирана на затваряне на пазара в Ню Йорк.. Какво ще рече това. Дневния бар се отваря(започва) 00.00 Българско време и затваря(завършва) същото време на другия ден. Други характерности на тази графика е, че тя има 5 бара на седмица. Другите графики обикновенно има 6 един по-малък бар. Кои тайм фреймове да използваме?
Обикновенно се работи на дневна графика(това е моята любима) защото сигналите са малко и са по-качествени. А и аз не обичам да стоя с часаве пред графиките. По 1 час на ден анализ ми е достатъчно.
Разбира се може да се слезе на Н4 и Н1 и до тук според мен. Колкото по надолу се слиза шумът се увеличава и се увеличава броя на фалшивите сигнали.
Какво е ПА стратегията? Това е стратегия според мен която се базира на изучаване на поведението на цената. Забелязано е, че при образуването на определени модели цената в повечето случаи реагира по еднакъв начин.
Кои са тези модели:
Роналд Рейгън
hanuman (26-07-2017), toranagasan (26-07-2017), cyrano (02-08-2017)
. Символа на ПА стратегията.
1. Пин Бар
Бар със сравнително малко тяло и едната опашка е много по дълга от другата. В някои источници казват, че дългата опашка трябва да е поне 3 пъти по дълга от тялото. Имаме два вида пин бар: "Бичи" долната му сянка е по-дългата сянка и "Мечи" обратно горната сянка е по-дълга от долната. Вижте картинката.
Уточнение изключително реверсилен модел т.е. при образуване на този модел очалванията ни са цената да смени посоката си.
Последна редакция от ndimitrov73 : 26-07-2017 на 06:46
Роналд Рейгън
hanuman (26-07-2017), toranagasan (26-07-2017), cyrano (02-08-2017)