Въпроси - Ако наистина вече е в действие такава автоматична система , то администраторът над нея ли е или под нея ?
И може ли администраторът да прави промени по тази система или не ?
Въпроси - Ако наистина вече е в действие такава автоматична система , то администраторът над нея ли е или под нея ?
И може ли администраторът да прави промени по тази система или не ?
"Everybody should learn to program a computer, because it teaches you how to think"
На мен пък ми е дало точно колкото си беше +- някой долар, щото не помня точно колко беше
Явно съм много скучен - нито ме харесва, нито ме мрази![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А нещо като "бонус статистика"-та както имаше досега дали ще има към новата програма?
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
warrior.es (25-07-2017)
Не, но с действията си може да повлияе върху рейтинга на потребител/и.И може ли администраторът да прави промени по тази система или не ?
Всичко останало е в компетенцията на техническия ни екип.
Бонус статистика има и в момента, просто не е видима за потребителите. Надявам се, че ще бъде отново видима и за вас.
kypa (25-07-2017), nikolay_diankov_1982 (28-07-2017)
При мене няма никаква промяна в бонуса. С новата система очаквам малко по качествени теми от авторите. А колкото и да коментирате, единствено екипа на форума решава как ще са нещата. Кой колко бонус получавал, кой колко благодарности няма значение, гледайте си вашите сметки. То ако ставаше само с бонус, всички трейдъри щяха да са тук.
borkooo_pz (25-07-2017), Skp (25-07-2017), hanuman (25-07-2017), jivko78 (26-07-2017), kypa (28-07-2017)
Новите промени са супер !!!![]()
![]()
Благодаря на администрацията и екипа
Тоя бонукс ще си го изиграя с КЕФ !!!![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Skp (25-07-2017), borkooo_pz (25-07-2017), mck. (25-07-2017), hanuman (25-07-2017), КинО (25-07-2017), nikolay_diankov_1982 (25-07-2017), Zizi123 (25-07-2017), Spekulanta (26-07-2017), REDA (26-07-2017), wannabe (26-07-2017), kypa (28-07-2017)
borkooo_pz (25-07-2017), REDA (26-07-2017), babaMETZA (26-07-2017), kypa (28-07-2017)
Системата е интересна защо да не се пробва.Понякога наистина има едни глупави коментари които наистина нямат връзка с форума.Сз винаги давам лайк на готините коментари и дори не гледам от кого са.Смятам че ако продължим както до сега не би трябвало да има проблем.Харесва ми.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дано новата система върне някои от старите потребители, например много липсва D12, Absfresh също рядко поства...Системата е интересна защо да не се пробва.Понякога наистина има едни глупави коментари които наистина нямат връзка с форума.Сз винаги давам лайк на готините коментари и дори не гледам от кого са.Смятам че ако продължим както до сега не би трябвало да има проблем.Харесва ми.
kypa (28-07-2017)
Някои хора просто нямат времето вече да пишат във форума. Все пак си имат ангажименти.