Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (07-07-2017), kypa (08-07-2017)
КинО поради що, подкрепата е на 1.289, освен това имаше 2 слизания. Т.е. вероятно 1 и 3 вълна и аз доволно си се включих на 3тото слизане вероятно 5та вълна...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-07-2017)
ми свали лимита на 1,0002.. 5 фигури са си 5 фигури.. не се знае колко голямо ще е пропадането..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
еврото е на критична точка на месечна, или требе да бие върха на 2016 или да направи далъдър от един път надоле до дъната
дано да е далъдъра към дъната да се спусне под 1.0300
----------
направо го махнах, че и 0,75000 е в играта
не се знае колко ще падне да не изпусна![]()
kypa (08-07-2017)
Здравейте компанията
тук на това евро май му трябва още едно връхче ..... за да ми стане по-симпатична рисунката![]()
Безплатен обяд няма!
И аз там ще гледам внимателно мисля си че излязохме от рейндж и пробихме един триъгълник нагоре та ми се вижда, че ще има още нагоре... ама новините са си коварно нещо
здрасти хепивръхче на месечна, на семична, на дневна, 4 часова, 1 часова?
Остава малко време до края на залаганията :
REDA - 206 k
babaMETZA - 176 k
Divergence - 187 k
kartalov - 193 k
kypa - 170 k
Кино - 168 к
azni - 160 к
Absfresh - 179 k
Forex - 500 K
4ono -174 k
Последна редакция от babaMETZA : 07-07-2017 на 13:55
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Май на предния нфп беше по-предния дизелов фалит.
Днес отново е къс, отново от дъното на рейнджа.
Как мислите?
----------
За играта, 179к и в 3 часа ще коригират миналия месец малко нагоре.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
еее то всеки път не е великден
а и нивата са проверени веке има спад от тия нива понеделник 130 пипа, сега ще е втори от тия нива, под върха на 2016 сме така че сме за късо и то много не малко
Мецо мен ме пиши 500К и 3% пиши и спад 400 пипа в тефтера
----------
15 часа сме в 10 пипа супер
надоле 500 пипа удар![]()
kypa (08-07-2017)
Безплатен обяд няма!
kypa (08-07-2017)