дам.. катери долара към всичко, само към йената спря.. пак се качих на куция кон..
дам.. катери долара към всичко, само към йената спря.. пак се качих на куция кон..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (08-07-2017)
всички скачат на късото евро, там е играта сега, там влизай
всички продават евра и чакат ново седмично дъно
давай долареее 1.12900 минимум за днес
поздрав за биците с песента
Кара Кольо
https://www.youtube.com/watch?v=sBRhcrmnJ-8
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (07-07-2017), kypa (08-07-2017)
Мани.... имах добавка .....Чудно само ей туй нящо:
https://tradingeconomics.com/united-...icipation-rate
дали не могат да го барнат малко нагоре и заедно с него и безработицата. И данните да станат съвсем противоречиви съответно.
На КинО да му е честито късото кабель.
С лимит на 1.2940 па то гле къдЯ стигна)
И основната си се затОри)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ще има много надоле тука 400 пипа може да падне директно в 15:30 , макулите гласят голям спад оттук
качиха да изтръскат мечките и да примамят биците да купят връо и да го изсипят 500 пипа надоле
обаче аз съм в късата игра няма оттърваване от мен![]()
kypa (08-07-2017)
и аз избързах да затворя кабела.. не го очаквах чак на 1,2900 да стигне..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (08-07-2017)
ако падне на 1.1500 паунда
тогава какво ще сте изпуснали просто
еврото пък на паритета като го видите под 1.000 и сега сте на 1.14100 колко пипа имате надоле, ама будали не продавате като макулите![]()
Вчера се мръщих на ударения стоп с 15 пипа...обаче сега като гледам къде сте го закарали, ако нямах стоп, бая пипове в червено щяха да светят![]()
Иначе гледам пак хазарт се развива с прогнози и ала-бала... та малко късно влизам с моята прогноза и дано я зачетете....
160к и безработица 4.5 % аххахаха
kypa (08-07-2017)
Вий поне сте имали къси през новините. Язе една половинка имах и я затворих преди туй още. Сега пак имам де, ама то не остана много за прибиране вече.
Петрофф да го видим сега докъде ще изкара, че и той яко по пързалката.
https://youtu.be/u5UqJWRV55E?t=1m
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Divergence (07-07-2017)
аз паритета чакам 1.000 пък за вас не знам
удри доларееееееее 500 пипа надоле
днес требе да са най-силните пейроли от 200 години на сам, 1 000 000 К , 3%![]()
kypa (08-07-2017)
Е то паритет че ще има е ясно, ама дали ще е евро за долар или лев за долар още не се знае.Че нали еврото вързано за лева.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Forex (07-07-2017), звездоброец (07-07-2017)