тия в Италия милиардите за нищо ги нямат.. добре е Драги да им пичати и да им дава.. дано само да не свърши хартията..
тия в Италия милиардите за нищо ги нямат.. добре е Драги да им пичати и да им дава.. дано само да не свърши хартията..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (08-07-2017)
Banca Carige – следващата проблемна италианска банка
Деветата по големина банка в страната има капиталова дупка от 600 млн. евро
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...banka--242343/
След спасяването на Veneto Banca и Banca Popolare di Vicenza в региона Венето в Североизточна Италия сега следващата проблемна банка попада под прожекторите - Banca Carige от Генуа. предава Ройтерс.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-07-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-07-2017)
„Уникредит Италия“ с 80 милиарда просрочени кредити, спешно ѝ трябват 9 милиарда евро предава Файненшъл Таймс
ако някой има пари при Левон да си мисли с колко може да изгори
да поискам и аз 1 млрд спешно щом има някой да дава , просто като ти трябват спешно милиарди![]()
kypa (08-07-2017)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Forex (05-07-2017), REDA (05-07-2017), звездоброец (05-07-2017), kypa (08-07-2017)
Маркета знае, че Фед ще е супер-мега позитивен, но долара не се засилва.. дали пък няма да видим възстановяване на възходящото движение след Фед..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (08-07-2017)
аз си държа доларите за 1.10 и си свиркам
даже 1.07820 ама едно по едно и не ми пука за ФЕД , Италия е във банков колапс, ще въведе капиталов контрол и затваряне на всички банки като в Гърция , няма да издържи -10 банки са фалирали за няколко дни вече
най-голямата италианска банка Уникредит е в ликвидна криза , спешно и трябват кешови 9 млрд евро, така че нямат изход банките ще бъдат затворени сигур почивните дни
в Гърция ги затвориха началото на юли 2015, началото на юли 2017 ще затворят италианските банки така до разпада на еврозоната
----------
аз чакам пробив на 1.03000 веке за паритета
Италия няма да издържи това лято, ще фалира банковата и система напълно
----------
сякаш кешови долари требе да си купя и и под дюшека, че те и банките се държат на една сламка![]()
kypa (08-07-2017)
имам къси.......ма нема да се намесвам, дори след малко излизам навън..........а по времето на фед ще съм на втора гроздова......................
Forex (05-07-2017), звездоброец (05-07-2017), kypa (08-07-2017)
Италия ке фалира
банковата и система се изпарява за секунди
Италия ще иска спасителен заем от ЕС за 500 млрд евро![]()
kypa (08-07-2017)
това е най-добрата стратегия..а по времето на фед ще съм на втора гроздова......................
по правило аз лично губя пари по време на Фед.. винаги.. чудя се що се въздържам, ми не си пия бирата.. утре ще ги мисля кво са казали..
kypa (08-07-2017)